Natur informasjon

03 Dec.

Dessert

0

Denne kaken vil booste deg med energi og næring og kan nytes til frokost, lunsj og eller som snack før og etter trening. Kaken er full av sunt fett og proteiner som holder deg mett lenge og gir en gjevn energi. Denne trenger du ikke spise mye av for å få fullt utbytte - det er kraft i hver bit med masse rå kakao, avokado, kokos og cashewnøtter. Frys den ned og spis litt hver dag, så får du fylt opp gjevnlig med vitaminer, mineraler og antioksidanter.

 

Dette trenger du: Food Prosessor

 

Første lag:

Kjør nøttene til mel og tilsett resten til du får en fast deig. Trykk ut i en rund kakeform smurt med kokosolje eller bruk bakepapir.


Andre lag:

Kjør cashewnøttene til en myk masse og tilsett deretter resten av ingrediensene. Tilsett gjerne mer kokosolje og kakaosmør om du vil ha den stivere etter kjøling. Smør utover bunnen og og sett kaldt.

 

Tredje lag:

Bland sammen alle ingrediensene til en tykk og kremig konsistens. Smør på toppen av kaken og tilsett kakaonibs og kokosmasse som til pynt! Sett kaldt og nyt etter noen timer i kjøleskap. Kan også fryses ned for lengre holdbarhet.

 

 

Hva synes andre?

 

"Interessen for å leve sunt er stor blant Tiril, ved å kombinere sunnhet med nytelse, lages noen av de aller beste kakene jeg noen gang har smakt. Etter jeg deltok på kurs hos Tiril har mine preferanser gått fra sukkerholdige kaker til rawkaker, ettersom jeg virkelig syns de smaker så utrolig mye bedre, og at man samtidig kan spise de uten dårlig samvittighet. Tiril engasjerer seg dypt i andre mennesker, noe som fører til at hun fanger alles oppmerksomhet når hun holder kurs. Hun har et brennende engasjament for å hjelpe mennesker, og når gjennom oss alle ved å lære oss hvordan vi kan ha en sunnere hverdag, men fortsatt nyte maten. Dette blir ikke det siste kurset for min del - jeg syns det var utrolig interessant, og spennende å tilføye ny kunnskap innen dette feltet." - Niktia Eggen 

 

 “Tiril made the best cake I’ve ever tasted, not just the best Raw Cake, but in all cake categories. She creates infinite verieties of all kinds of Raw Food dishes with flavours from the beyond. Highly recommended!”

– Henna Länsipää (Head of the Natural High Healing Festival, Finland)

 

“Tiril er utrolig flink til å sette sammen Raw Food på en måte som både smaker utmerket og gir kroppen masse energi! Når jeg spiser maten hun lager føler jeg at kroppen blir lett og glad. Energimessig tar maten hennes meg til et helt nytt nivå, alle burde spise Raw Food på denne måten!” 

– Julian Riise 

 

Bestill Raw Food Catering eller delta på matlagingskurs med Tiril på Rawfoodoslo.com

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.