Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Middag

0

Ingredienser

2 ss valgfri matolje
1.2 dl (1 kopp) hakket løk
1 hvitløksfedd, finhakket
2 ts karripulver eller gul pesto
1 boks (400 g) kokosmelk
1 boks (400 g) kikerter, skylles
1/4 ts malt sort pepper
1/2 ts himalayasalt eller havsalt
3 store håndfuller baby spinat
Saften fra 1/2 sitron
 

Kan serveres med: Kokt ris, quinoa eller andre korn eller ris typer

Slik gjør du

Varm opp olivenoljen over middels varme. Tilsett løk og kok den til den er myk og blank, ca 5 minutter.


Tilsett hvitløk og rør i 30 sekunder. Legg deretter i karry pulveret og rør i ytterligere 30 sekunder. Tilsett kokosmelk og kikerter og rør godt. La det få et oppkok og så kan det koke videre i 10 minutter uten lokk. Rør om ganske ofte.


Ta i salt og pepper, og legg deretter i spinaten. Ta en håndfull av gangen, rør den inn og la det falle sammen før du tilsetter mer. Ha i sitronsaft. Smak til med, og juster krydder og sitron mengde etter behov.

 

Server i boller med kokt ris eller quinoa, og nyt!

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.