Flere visninger

Bentonittleire - Clay - Rensende helsebringende mineralleire - 5 kgkr 2 125,00

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


Details:

Størrelse: 5 kg - Se beskrivelse for mindre mengde. Bentonittleire naturlig ekstrahert og soltørket fra Aquitaine i Frankrike. Kalsiumbentonitt er en paraben-fri og mineralrik leire, dannet av gammel vulkansk aske. En av de største egenskapene til leire er dens bemerkelsesverdige adsorpsjonsevne. Det har en unik måte å tiltrekke seg urenheter og giftstoffer ut i kroppen.
  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Dette er et produkt på 5 kg - For mindre mengde klikk her

 

Hva er Bentonittleire?

For millioner av år siden, lenge før noen form for forurensning var kjent på jorden ble det fra en serie vulkanutbrudd sendt vulkansk aske ut over den forhistoriske Sundance-sjøen. Vannet i sjøen fordampet og det ble liggende igjen et tykt lag med mineralrik bentonitt-leire. I Aquitaine, Frankrike blir denne verdifulle vulkanske asken nå utvunnet i sin rene, naturlige tilstand og soltørket. Den inneholder mer enn 50 naturlige spormineraler som er essensielle for vårt velbefinnende.


Hvor lenge har leiren vært kjent?

I tusenvis av år har urfolket båret med seg en leirklumper i sin oppakning. Noe av denne leiren ble oppløst i vann og inntatt sammen med måltidene. For de innfødte var leiren en naturlig beskyttelse mot flere problemer. De innfødte kalte den for ”Ee-Wah-Kee”, som betyr leiren som helbreder.


Hva blir leire brukt til?

Leire har vært brukt i generasjoner for å bidra til bedre og sunnere fordøyelse. Folk har brukt leire i årevis ved diarè, forstoppelse, brystbrann, mageverk, syreoverskudd og andre førdøyelsesproblemer. Leire har også blitt blandet til en grøt og brukt på sår, skrammer, insektstikk, bistikk, byller, kviser, ekstremt tørr hud og verkende ledd.


Hvor kommer bentonitt fra?

Ifølge geologer er bentonittleire, tilhørende montmorillonitt-familien, vulkansk aske som er avsatt etter å ha falt i forhistoriske vannområder. Bentonittleire er vurdert som trygg av FDA, det amerikanske mattilsynet.


Hvordan virker leiren?

Bentonittleire er et naturlig absorberende stoff som behandler systemet med ekstrem følsomhet. Leiren virker som en svamp som drar substanser, inkludert giftstoffer, inn i sin egen struktur. Det har blitt kjent at bentonittleire kan absorbere nær sagt det som er av kjemikalier, syre og tungmetaller og bidra til å fjerne det ut av kroppen uten at det skader kroppen. Ett gram leire har en overflate på 800 kvadratmeter. Jo større overflate, jo større absorbsjonsevne. På grunn av leirens store absorbsjonskapasitet anbefales det å drikke rikelig med vann når den brukes.  

Hvor ofte trenger jeg å bruke leire innvortes?

Flere kilder anbefaler å drikke leire en gang daglig. Mange mennesker hevder dog å ha hatt suksess med å drikke leire flere ganger daglig. Mens mange bruker leire daglig som mineraltilskudd eller preventivt, er det andre som bare bruker den når de føler behov for det. Det som virker for èn person har kanskje ikke samme effekt for en annen.

Hvordan tilbereder jeg leiren?

Utvortes bruk: Bland leiren med rent vann til den får en konsistens som sennep. Blandingen smøres på huden mot sår, blåmerker, byller, insektstikk (inkl. bie- og vepsestikk), hevelser, infeksjoner, småsår, eksem, leddgikt, akne og brannsår m.m. Leiren kan også brukes som ansiktsmaske (krymper 13 ganger sin egenvekt når den tørker).

 

Innvortes bruk: Fyll et (syltetøy)glass (ca. 8 dl.) med vann og ha i 1 toppet ss leire. Vent til leiren synker og rist. Oppbevar i kjøleskap og drikk ca. 1 dl daglig. (NB: Effekten er tilnærmet lik selv om du ikke rister opp bunnfallet hver gang).

 

 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, Glutenfritt, Pulver, Leire & Mineraler
Nettovekt 5 kg
Produsert i land Storbritannia