Flere visninger

Beige leire - Montmorillonite Food Grade Clay - 250 gkr 301,25

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 271,25 hver og spar 10%
  • Kjøp 6 for kr 256,25 hver og spar 15%

Details:

100% rent og naturlig tørket fra åsene i Sardinia. Leirens pH-balanse er 8.5 og er ofte brukt for å gjøre kroppen alkalisk.
  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

100% rent og naturlig tørket fra åsene i Sardinia. Leirens pH-balanse er 8.5 og er ofte brukt til å gjøre kroppen alkalisk.


Denne leiren regnes som en kraftig, men likevel skånsom avgiftning. Det tas regelmessig og er kjent for å rense og trekke ut giftstoffer, metabolske avfall og patogener fra kroppen.Denne leiren er ultrafin, ren allergenfri og inneholder gode sporstoffer, noe som gjør den til den valgte leiren for intern bruk.

 

Den kan brukes på forskjellige måter og er i mange land lov å ta innvortes.Legg leiren i vann over natten slik at den blir aktivert, rør godt i vannet før bruk. Går du på medisiner eller har høyt blodtrykk må vi anbefale å kontakte lege før bruk.Bruk alltid treskje/plastskje (ikke metall). Leiren Brukeren av produktet må selv sørge for forsvarlig bruk. Les mer på natur.no

 

Godkjent som kosmetisk produkt i Norge. Oppbevares utilgjengelig for barn, tørt og svalt. Innhold kan avvike fra bildet.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, Glutenfritt, Pulver, Leire & Mineraler
Nettovekt 250 g
Produsert i land Storbritannia
Best før dato 1. jan. 2029