Flere visninger

Active Cell Detox - Proprietær pulverblanding med zeolitt - 250gkr 523,25

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 470,35 hver og spar 11%
  • Kjøp 6 for kr 445,05 hver og spar 15%

Details:

Kraftig avgiftende ingredienser (brukes sammen med Quercetin og Sink)
Bruk: i smoothie & juice (rund smak, grå farge)
Ingredienser:

Zeolitt Clinoptilolite, Spirulina Platensis, Chlorella Vulgaris, dimetylsulfon(MSM), askorbinsyre, natriumbikarbonat, glutamin, glysin, Acetylcystein(NAC)

  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Active Cell Detox bruker en proprietær blanding av Zeolite Clinoptilolite, Grønn supermat, vitaminer, mineraler og aminosyrer som er synergistisk formulert for å målrette helseproblemer og støtte hele kroppens system. Dette produktet er spesielt utviklet for å hjelpe kroppen med å gjenvinne optimal helse og avgifte.

 

Bland 1-2 spiseskje(er) i et glass vann, juice eller smoothie (kald eller romtemp). Best på tom mage. Kan også blandes sammen med annen supermat.

 

Oppbevares utilgjengelig for barn, tørt og svalt. Ikke overskrid daglig dosering. Produktet er ikke erstatning for kosthold.

 

Det kan også anbefales å kombinere produktet med quercetin (finnes også i rødkløver) og ekstra sink. Det kan også anbefales ekstra antioksidanter og næringsrik og økologisk variert mat.

 

Zeolitt Klinoptilolitt


Zeolittens struktur ser litt ut som et bur eller en honningkake. Dette mineralet er negativt ladet og er derfor i stand til å tiltrekke seg giftstoffer som er positivt ladet. Når små partikler av zeolitt beveger seg gjennom kroppen, blir giftstoffer og døde celler fanget av zeolitts unike struktur og ladning. Giftstoffer blir deretter eskortert ut og fjernet gjennom urinen, sammen med zeolittpartikkelen de er låst inne.Spirulina og Chlorella, når de tas sammen, gir en unik balanse av grønn supermat, siden kombinasjonen kan skryte av komplett protein og et bredt utvalg av vitaminer og mineraler. Viktige komponenter i Chlorella og Spirulina er klorofyll og phycocyanin. I tillegg inneholder Chlorella vitamin A, B12 og D og mineraler, inkludert jod, jern, mangan og fosfor. Spirulina inneholder vitamin A, B3, B12 og E og mineraler, inkludert krom, jod, jern, mangan og fosfor

 

Vitamin C

Askorbinsyre (vitamin C) er det primære og mest potente middelet som beskytter oss mot skader fra frie radikaler.
Vitamin C hjelper avgiftningsprosessen på flere måter. Den ene er at den resirkulerer andre antioksidanter som glutation og vitamin E. Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon. og hjelper med å redusere tretthet og tretthet.

 

MSM (dimetylsulfon)

MSM er spesielt viktig som byggesten i kroppens fremste beskyttelsessystem: antioksidanter. Antioksidanter beskytter oss mot aldring og tæring. Om kroppen ikke har nok byggestener til å lage antioksidanter får den heller ikke nok antioksidanter til å beskytte kroppen. Den viktigste og mest omfattende antioksidanten i kroppen er en svovel-basert antioksidant, kalt glutation. Forskere har også sett at smertestillende medisiner, som f.eks. Paracet, virker drenerende på svovel-lageret i kroppen. Og de har sett at ved å innta mer svovel i form av MSM så reduseres problemene leveren får av medisinbruken. Mange som tar smertestillende medisiner ofte eller jevnlig bemerker at de føler seg bedre når de spiser MSM samtidig. I noen av de første studiene som ble gjort på MSM så forskere at mennesker som ikke tåler visse medisiner tåler dem bedre om de bruker MSM samtidig.

 

Natron (natriumbikarbonat)

Bidrar til å nøytralisere syre og forbedre pH-balansen i kroppen. Natriumbikarbonat er en naturlig forbindelse som finnes i hele naturen - i havet, jorden, maten og kroppene. Natron er en nøytralisator av mange andre forbindelser, noe som gjør den ekstremt nyttig som medisin i denne toksisitetsalderen som vi alle går gjennom. I tillegg er det en viktig nøkkel til oksygentilførsel til cellene.

 

Vår avgiftende formel har tre kritiske aminosyrer fordi de bidrar til å undertrykke pro-inflammatoriske signalveier, regulere stramme proteiner og beskytte cellene mot stressfaktorer.

 

L-glutamin hjelper til med avgiftning av ammoniakk og systemisk syre-basebalanse og hjelper til med å gjenopprette funksjonen og strukturen til leveren.
L-glutamin kan også øke immuncelleaktiviteten i tarmen, bidra til å forhindre infeksjon og betennelse og berolige tarmvevet.

 

Glycin er en av tre aminosyrer som kroppen din bruker for å lage glutation. Denne kraftige antioksidanten hjelper til med å beskytte cellene dine mot oksidativ skade forårsaket av frie radikaler, som antas å ligge til grunn for mange sykdommer. Uten nok glysin produserer kroppen mindre glutation, noe som kan påvirke hvordan kroppen håndterer oksidativt stress over tid negativt.

 

NAC spiller en viktig rolle i kroppens avgiftningsprosess. Sammen med glutamin og glycin er N-Acetyl-Cystein nødvendig for å lage og fylle på glutation. Glutation er en av kroppens viktigste antioksidanter, som bidrar til å nøytralisere frie radikaler som kan skade celler og vev i kroppen din. Som et resultat kan det bidra til å forhindre bivirkninger av legemidler og miljøgifter. I tillegg er NAC avgjørende for immunhelse og bekjempelse av cellulær skade. Noen forskere mener det til og med kan bidra til lang levetid.

 

Forsiktighetsregler:

Det anbefales å være forsiktig med bruk av zeolitt i munnen om man har amalgam-fyllinger, da det kan hende den trekker med seg tungmetaller ned i kroppen før den får det med seg videre ut (risikabelt). Da er det best å ta ut fyllingene og så gjennomgå en dyp detox for å få ut resterende tungmetaler.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, Glutenfritt, Pulver, Blends, Alger, Leire & Mineraler
Ingredienser Zeolitt Clinoptilolite, Spirulina Platensis, Chlorella Vulgaris, dimetylsulfon(MSM), askorbinsyre, natriumbikarbonat, glutamin, glysin, Acetylcystein(NAC)
Nettovekt 250 g
Produsert i land Storbritannia
Best før dato 1. okt. 2025