Flere visninger

 • Økologisk Økologisk
 • Vegan Vegan
 • Glutenfritt Glutenfritt

Black Seed Sterk - Nigella Sativa - 60 kapsler x 500mgkr 297,85

På lager

Leveringstid 1-3 dager

 • Kjøp 3 for kr 264,50 hver og spar 12%
 • Kjøp 6 for kr 253,00 hver og spar 16%

Details:

Våre sterke frøolje veganske kapsler (60x500mg) kommer i en resealable beholder som inneholder 60 kapsler. Det er et praktisk og lett å bruke-alternativ for alle! Kapselskallet er laget av modifisert stivelse, glyserol BP MP, karrageenan og natriumkarbonat.

Detaljer

Våre sterke frøolje veganske kapsler er akkurat det du har lett etter hvis du elsker kraften i vår sterke svarte frøolje, men bare ikke klarer ettersmaken. Du kan nå nyte 4,3 - 4,9 % flyktig olje, i form av kapsler!Den inneholder 60 kapsler i en flaske og er den perfekte forsyningen for alle som regelmessig bruker svartfrøolje. Du kan sikre oljens friskhet, og selvfølgelig er den mye mer reisevennlig og fullstendig oppstyr og rot.En annen fordel med å ta oljen i kapselform er at det er mye lettere å justere dosen fordi den er forhåndsmålt for deg!

 

Nigella sativa har blitt brukt til mange formål og som et kulinarisk krydder i tusenvis av år. Det er kjent som spisskummenfrø, svart karve eller fennikelblomst i vestlige land. Og kalonji (fra hindi-urdu). I arabiske land er det habbah-as-sawda eller habbat ul barakah (The Blessed Seed). Det er Schwarzkummel i Tyskland, hak jung chou i Kina og cörek otu i Tyrkia.Nigellafrø har en skarp aroma og smaken har notater av løk, oregano og svart pepper. I India og Pakistan brukes den i en rekke karriretter, inkludert achar gosht og naan. Svart frø er også drukket med melk for bedre smakfulle resultater i deres regioner.

 

Studier indikerer at svartfrø kan hjelpe til å beskytte mot en rekke kroniske sykdommer, hjertesykdom og astma, i tillegg til mange andre tilstander. Et forskerteam fra det medisinske universitetet i South Carolina gjennomgikk mer enn 160 vitenskapelige studier som omhandlet de medisinske egenskapene til svartfrø, og uttalte at "blant de lovende medisinplantene, er svartfrø forbløffende".

 

Det viktigste virkestoffet i svartfrø synes å være thymoquinon, et stoff som ennå ikke er funnet i noen annen plante. Svartfrø er også rike på mange næringsstoffer, inklusive essensielle aminosyrer (byggesteiner til proteiner), essensielle fettsyrer, vitaminet betakaroten og mineralene kalsium, jern og kalium. Oljen som presses ut av frøene er spesielt rik på essensielle fettsyrer. Den tilhører samme farmakologiske gruppe som oljene fra frøene til kjempenattlys (Oenothera biennis), solbær (Ribes nigrum) og agurkurt (Borago officinalis), som alle har et rikt innhold av essensielle fettsyrer, men som samtidig har litt forskjellige egenskaper. I alt er mer enn 100 stoffer som er viktige for helsen funnet i svartfrø, og forskerne mener at mange flere ennå ikke er oppdaget.


Flere studier viser at det kan følgende fordeler:

 • Immunstyrkende.
 • Roe ned astma og allergier.
 • Beskytte hjertet.


Tradisjonelt har det blitt brukt for mange flere formål som;

 • å rense blodet for giftstoffer og stimulere leverfunksjonen.
 • å kurere gulsott.
 • middel til å gi en vakrere hudfarge.
 • å lindre mage-smerter og -kramper, luftplager, oppblåsthet og kolikk.
 • mot innvollsorm, spesielt hos barn.
 • Menstruasjonsplager (smertefulle menstruasjoner).
 • utslett (kontaktdermatitt).

 

 

Historisk bruk

Ekstrakt av svart frø, som også er kjent som Nigella sativa olje, kalonji olje eller svart kumminfrøolje, anbefales av forskjellige religioner og gamle kulturer. I islam kaller muslimer de svarte frøene Habbat al-Barakah, som bokstavelig talt betyr de velsignede frøene. De har troen på at disse velsignede frøene vil helbrede enhver form for sykdom, bortsett fra døden siden profeten Muhammed en gang sa: "Det svarte frøet kan helbrede enhver sykdom, unntatt døden". Når det gjelder kristne, beskrives det svarte frøet i Den hellige bibel som det helbredende "svart spisskummen" og dyrking av svart spisskummen ble sammenlignet med hvete. Begge religionene antyder mange fordeler for de svarte frøene. Det går også tilbake til de eldgamle historiene. Den ble brukt av assyrerne, de gamle egyptiske faraoene, Queens Cleopatra og Nefertiti, samt romerne. De inkluderte det svarte frøet i rutinene sine for forskjellige formål; enten internt eller topisk. Frøet har bevist seg mot tidstesten. Den bevarte sin grasiøse verdi gjennom århundrene, og nå er den godt håndtert av den mest presise teknologien for å få frem de beste resultatene som noensinne kan bli.

 

Om leverandøren

The Blessed Seed er et av de ledende selskapene innenfor sortfrøolje. Våre oljer er ikke bare riktig kaldpresset. Vi går et skritt videre og trykker på med lavest mulig hastighet, noe som gjør oljene våre til kongen av kaldpressede oljer. Våre oljer er også 100% rene uten tilsetningsstoffer.

 

Som en gruppe med kvalifiserte urtemedisinere og massører i teamet vårt, ønsket vi å produsere denne oljen som ble nevnt og anbefalt av Den hellige profet (PBUH). Etter å ha vært i denne bransjen i over 17 år og med responsen vi har mottatt fra våre egne kunder, vet vi nå hvorfor profeten anbefalte det. Dette produktet er fenomenalt og har hjulpet mange mennesker som hadde prøvd andre alternativer, men bare fant det de lette etter med dette utrolige produktet.

Tilleggsinformasjon

Merke The Blessed Seed
Avansert filter Økologisk, Vegan, Glutenfritt
Produsert i land Storbritannia