Flere visninger

 • Økologisk Økologisk
 • Vegan Vegan
 • Glutenfritt Glutenfritt

Black Seed oil - Sterk - Nigella Sativa - 100mlkr 297,85

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


 • Kjøp 3 for kr 253,00 hver og spar 16%
 • Kjøp 6 for kr 230,00 hver og spar 23%

Details:

Sterk svartfrøolje er et godt valg for voksne som vil oppleve kraften i Nigella Sativa -frøene raskt. 100 ml flasken med vår sterke svarte frøolje inneholder 3,3% - 4% flyktig olje.

Detaljer

Vår sterke svartfrøolje i en 100 ml flaske er perfekt for alle som vil prøve oljen for første gang. Den er laget av 100% ren, kaldpresset og Nigella Sativa-frø av fineste kvalitet, og er den nøyaktige mengden svartfrøolje du må prøve før du forplikter deg til en større og sterkere.Og siden vår sterke svartfrøolje er 4-5 ganger kraftigere enn de fleste svarte frøoljer på markedet, med en flyktig oljeprosent på 3,3%-4% (som regel, jo høyere flyktig oljeinnhold, desto kraftigere blir den får), trenger du ikke engang for mye av det! Når du begynner å ta oljen, vil du føle dens kraftige prioriteringer i løpet av få dager.Vår sterke svartfrøolje er kjent for sine eksepsjonelle egenskaper, og mye av den kan ikke finnes i andre produkter på markedet. Vi lager oljene selv med selskaper som kjenner og godtar kravene våre. Det betyr å produsere oljen med lavest mulig hastighet og skape den beste kaldpressoljen du finner.

 

Nigella sativa har blitt brukt til mange formål og som et kulinarisk krydder i tusenvis av år. Det er kjent som spisskummenfrø, svart karve eller fennikelblomst i vestlige land. Og kalonji (fra hindi-urdu). I arabiske land er det habbah-as-sawda eller habbat ul barakah (The Blessed Seed). Det er Schwarzkummel i Tyskland, hak jung chou i Kina og cörek otu i Tyrkia.Nigellafrø har en skarp aroma og smaken har notater av løk, oregano og svart pepper. I India og Pakistan brukes den i en rekke karriretter, inkludert achar gosht og naan. Svart frø er også drukket med melk for bedre smakfulle resultater i deres regioner.

 

Studier indikerer at svartfrø kan hjelpe til å beskytte mot en rekke kroniske sykdommer, hjertesykdom og astma, i tillegg til mange andre tilstander. Et forskerteam fra det medisinske universitetet i South Carolina gjennomgikk mer enn 160 vitenskapelige studier som omhandlet de medisinske egenskapene til svartfrø, og uttalte at "blant de lovende medisinplantene, er svartfrø forbløffende".

 

Det viktigste virkestoffet i svartfrø synes å være thymoquinon, et stoff som ennå ikke er funnet i noen annen plante. Svartfrø er også rike på mange næringsstoffer, inklusive essensielle aminosyrer (byggesteiner til proteiner), essensielle fettsyrer, vitaminet betakaroten og mineralene kalsium, jern og kalium. Oljen som presses ut av frøene er spesielt rik på essensielle fettsyrer. Den tilhører samme farmakologiske gruppe som oljene fra frøene til kjempenattlys (Oenothera biennis), solbær (Ribes nigrum) og agurkurt (Borago officinalis), som alle har et rikt innhold av essensielle fettsyrer, men som samtidig har litt forskjellige egenskaper. I alt er mer enn 100 stoffer som er viktige for helsen funnet i svartfrø, og forskerne mener at mange flere ennå ikke er oppdaget.


Flere studier viser at det kan følgende fordeler:

 • Immunstyrkende.
 • Roe ned astma og allergier.
 • Beskytte hjertet.


Tradisjonelt har det blitt brukt for mange flere formål som;

 • å rense blodet for giftstoffer og stimulere leverfunksjonen.
 • å kurere gulsott.
 • middel til å gi en vakrere hudfarge.
 • å lindre mage-smerter og -kramper, luftplager, oppblåsthet og kolikk.
 • mot innvollsorm, spesielt hos barn.
 • Menstruasjonsplager (smertefulle menstruasjoner).
 • utslett (kontaktdermatitt).

  

Bruk

Svart frøolje kan tilsettes hvilken som helst drink, noe som gjør den til en drikkbar tonic. Den kan også brukes som den er (se doseringsveiledningen) eller blandet med honning eller yoghurt. Oljen kan også brukes lokalt og påføres huden direkte med beroligende bevegelser. Det kan også påføres som en gnidning på brystområdet. For dampinnånding, tilsett en liten mengde svartfrøolje i en bolle med varmt vann og pust inn dampen. Svartfrøolje er også tilgjengelig i kapselform.

 

Historisk bruk

Ekstrakt av svart frø, som også er kjent som Nigella sativa olje, kalonji olje eller svart kumminfrøolje, anbefales av forskjellige religioner og gamle kulturer. I islam kaller muslimer de svarte frøene Habbat al-Barakah, som bokstavelig talt betyr de velsignede frøene. De har troen på at disse velsignede frøene vil helbrede enhver form for sykdom, bortsett fra døden siden profeten Muhammed en gang sa: "Det svarte frøet kan helbrede enhver sykdom, unntatt døden". Når det gjelder kristne, beskrives det svarte frøet i Den hellige bibel som det helbredende "svart spisskummen" og dyrking av svart spisskummen ble sammenlignet med hvete. Begge religionene antyder mange fordeler for de svarte frøene. Det går også tilbake til de eldgamle historiene. Den ble brukt av assyrerne, de gamle egyptiske faraoene, Queens Cleopatra og Nefertiti, samt romerne. De inkluderte det svarte frøet i rutinene sine for forskjellige formål; enten internt eller topisk. Frøet har bevist seg mot tidstesten. Den bevarte sin grasiøse verdi gjennom århundrene, og nå er den godt håndtert av den mest presise teknologien for å få frem de beste resultatene som noensinne kan bli.

 

Om leverandøren

The Blessed Seed er et av de ledende selskapene innenfor sortfrøolje. Våre oljer er ikke bare riktig kaldpresset. Vi går et skritt videre og trykker på med lavest mulig hastighet, noe som gjør oljene våre til kongen av kaldpressede oljer. Våre oljer er også 100% rene uten tilsetningsstoffer.

 

Som en gruppe med kvalifiserte urtemedisinere og massører i teamet vårt, ønsket vi å produsere denne oljen som ble nevnt og anbefalt av Den hellige profet (PBUH). Etter å ha vært i denne bransjen i over 17 år og med responsen vi har mottatt fra våre egne kunder, vet vi nå hvorfor profeten anbefalte det. Dette produktet er fenomenalt og har hjulpet mange mennesker som hadde prøvd andre alternativer, men bare fant det de lette etter med dette utrolige produktet.

Tilleggsinformasjon

Merke The Blessed Seed
Avansert filter Økologisk, Vegan, Glutenfritt
Produsert i land Storbritannia