Flere visninger

Black Seed oil - Original - Nigella Sativa - 100ml



kr 264,50

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 230,00 hver og spar 14%

Details:

Den originale sortfrøoljen inneholder 1,5 - 1,7 % flyktig olje og gjør underverker for mange mennesker. Det er den opprinnelige smaken og kraften til den mest berømte urten i verden- det svarte frøet. Det er en perfekt start på bruk av svartfrøolje; når du blir vant til det, kan du prøve våre sterkere versjoner av det.
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Med et flyktig oljeinnhold på 1,5% - 1,7% er oljen vår 5 ganger kraftigere enn de fleste oljer på markedet..



Svartfrøolje inneholder vanligvis mellom 0,3% og 1,5% flyktige oljer. Oljen vår er 100% ren jomfru kvalitet samt kaldpresset svart frøolje.



Hvis du er ny i bruk av svartfrøolje, kan vår originale oljeflaske med svart frø hjelpe deg med å komme på rett spor. Det er et godt tilskudd for alle som prøver å inkludere det beste sortfrøoljemerket i rutinen eller dietten.

 

Nigella sativa har blitt brukt til mange formål og som et kulinarisk krydder i tusenvis av år. Det er kjent som spisskummenfrø, svart karve eller fennikelblomst i vestlige land. Og kalonji (fra hindi-urdu). I arabiske land er det habbah-as-sawda eller habbat ul barakah (The Blessed Seed). Det er Schwarzkummel i Tyskland, hak jung chou i Kina og cörek otu i Tyrkia.



Nigellafrø har en skarp aroma og smaken har notater av løk, oregano og svart pepper. I India og Pakistan brukes den i en rekke karriretter, inkludert achar gosht og naan. Svart frø er også drukket med melk for bedre smakfulle resultater i deres regioner.

 

Studier indikerer at svartfrø kan hjelpe til å beskytte mot en rekke kroniske lidelser, i tillegg til mange andre tilstander. Et forskerteam fra det medisinske universitetet i South Carolina gjennomgikk mer enn 160 vitenskapelige studier som omhandlet  egenskapene til svartfrø, og uttalte at "blant de lovende plantene, er svartfrø forbløffende".

 

Det viktigste virkestoffet i svartfrø synes å være thymoquinon, et stoff som ennå ikke er funnet i noen annen plante. Svartfrø er også rike på mange næringsstoffer, inklusive essensielle aminosyrer (byggesteiner til proteiner), essensielle fettsyrer, vitaminet betakaroten og mineralene kalsium, jern og kalium. Oljen som presses ut av frøene er spesielt rik på essensielle fettsyrer. Den tilhører samme farmakologiske gruppe som oljene fra frøene til kjempenattlys (Oenothera biennis), solbær (Ribes nigrum) og agurkurt (Borago officinalis), som alle har et rikt innhold av essensielle fettsyrer, men som samtidig har litt forskjellige egenskaper. I alt er mer enn 100 stoffer som kan være viktige for helsen funnet i svartfrø, og forskerne mener at mange flere ennå ikke er oppdaget.


Flere studier indikerer at det kan følgende fordeler:

  • Kan bidra til å være immunstyrkende.
  • Kan bidra til å roe ned astma og allergier.
  • Kan bidra til å beskytte hjertet.


Kan også bidra til:

  • å rense blodet for giftstoffer og stimulere leverfunksjonen.
  • å gi en vakrere hudfarge.
  • å lindre mage-smerter og -kramper, luftplager, oppblåsthet.
  • å hjelpe mot innvollsorm, spesielt hos barn.
  • å lindre menstruasjonsplager (smertefulle menstruasjoner).
  • å motvirke utslett (kontaktdermatitt).

 

Bruk

Startdosen for voksne:

For den første dagen ta en 1/4 teskje med mat
For de neste 2-7 dagene øker du dosen til ½ teskje to ganger daglig
Bygg sakte opp dosen i trinn til du tar opptil 3 teskjeer per dag (hvis kroppen er i tilstand til dette)

Svart frøolje kan tilsettes hvilken som helst drink, noe som gjør den til en drikkbar tonic. Den kan også brukes som den er (se doseringsveiledningen) eller blandet med honning eller yoghurt. Oljen kan også brukes lokalt og påføres huden direkte med beroligende bevegelser. Det kan også påføres som en gnidning på brystområdet. For dampinnånding, tilsett en liten mengde svartfrøolje i en bolle med varmt vann og pust inn dampen. Svartfrøolje er også tilgjengelig i kapselform. 

 

Historisk bruk

Ekstrakt av svart frø, som også er kjent som Nigella sativa olje, kalonji olje eller svart kumminfrøolje, anbefales av forskjellige religioner og gamle kulturer. I islam kaller muslimer de svarte frøene Habbat al-Barakah, som bokstavelig talt betyr de velsignede frøene. Når det gjelder kristne, beskrives det svarte frøet i Den hellige bibel som det helbredende "svart spisskummen" og dyrking av svart spisskummen ble sammenlignet med hvete. Begge religionene antyder mange fordeler hos de svarte frøene. Det går også tilbake til de eldgamle historiene. Den ble brukt av assyrerne, de gamle egyptiske faraoene, Queens Cleopatra og Nefertiti, samt romerne. De inkluderte det svarte frøet i rutinene sine for forskjellige formål; enten internt eller topisk. Frøet har bevist seg mot tidstesten. Den bevarte sin grasiøse verdi gjennom århundrene, og nå er den godt håndtert av den mest presise moderne teknologien.

 

Om leverandøren

The Blessed Seed er et av de ledende selskapene innenfor sortfrøolje. Våre oljer er ikke bare riktig kaldpresset. Vi går et skritt videre og trykker på med lavest mulig hastighet, noe som gjør oljene våre til kongen av kaldpressede oljer. Våre oljer er også 100% rene uten tilsetningsstoffer.

 

Som en gruppe med kvalifiserte urtekjennere og massører i teamet vårt, ønsket vi å produsere denne oljen som ble nevnt og anbefalt av Den hellige profet (PBUH). Etter å ha vært i denne bransjen i over 17 år og med responsen vi har mottatt fra våre egne kunder, vet vi nå hvorfor profeten anbefalte det. Dette produktet er fenomenalt og kan ha hjulpet mange mennesker som hadde prøvd andre alternativer, men bare fant det de lette etter med dette utrolige produktet.

Tilleggsinformasjon

Merke The Blessed Seed
Avansert filter Økologisk, Vegan, Glutenfritt, Flytende, Kosttilskudd
Produsert i land Storbritannia
Best før dato 1. jul. 2025