Her finner du aktuelle internettforedrag om viktige temaer

Det vil komme flere internettforedrag her som gir et bedre bilde hvordan oppnå optimal helse.

 

Natural Grown Nutrition webinar

Fremtidens kosttilskudd - Natural Grown Nutrition

Nå har vi endelig funnet erstatningen til dårlige syntetiske vitaminer og mineraler, vi kan endelig frigjøre oss fra Big Pharma. Det er en høyesterettsdom i USA som slår fast ettertrykkelig at disse NYE formene er overlegne når det gjelder opptak.

Ville vekster

Ville vekster og dems helsefordeler

Foredragsholder: Jacob N. Germain. Lær om hvordan bruke ville vekster og helsefordelene. Lær også om historisk bruk og Norsk kulturarv. Her er det mye spennende å utforske.

Balanse

Balansert Energi, Vekt og Aldring

Foredragsholder: Stein Flaatrud. Vi forstod fort at her måtte vi ty til landets fremste eksperter på området. Derfor satte vi sammen et faglig team med utviklere med til sammen 60 års dyp erfaring.

Hjernen

Optimaliser hjernen og få mental balanse

Foredragsholder: Anders Dreyer. Lær spennende fakta om hjernen og stoffer du burde unngå. Lær om hvilke næringstoffer og planter du kan ta for å optimalisere funksjon.

Sopp

Sopp og deres helsefordeler

Foredragsholder: Anders Dreyer. Bli med på en reise inn i soppens verde, og lær om 6 fantastiske sopper som har kraftige helsefordeler. Se hvor du finner topp kvalitet sopp-tilskudd som kroppen enkelt kan ta opp.

Internettforedrag - Mer overskudd og klarhet med Detox

Mer overskudd og klarhet med Detox

Foredragsholder: Anders Dreyer. Lær mer om helsefordelene med detox og de forskjellige verktøyene som er tilgjengelig fra naturen.

Plantebasert kosthold

Plantebasert kosthold

Foredragsholdere: Anders Dreyer, Nina Johansen og Mari Hult. Plantebasert tallerkenmodell. Fallgruver og hvordan unngå dem. Oppskrifter og tips for kreative løsninger.

Supermat

Bli kreativ med næringsrik mat

Foredragsholder: Anders Dreyer og Linda Stuhaug. Her får du også 100 sunne oppskrifter og mye kunnskap om egenskapene til en rekke sunne ingredienser.

Eteriske oljer

Internettforedrag om eteriske oljer

Foredragsholder: Gry Fosstvedt. Her går vi i dybden med noen av bransjens beste eksperter på området. Du får kunnskap om førsteklasses rene eteriske oljer.

Fettsyrer

Det store webinaret om sunne vegetabliske fettsyrer

Du tror kanskje du vet nok om fettsyrer allerede, men vi kan forsikre deg om at det er flere overraskelser på lur. Vår kost og ernæringsekspert Stein Flaatrud gir deg det du trenger for å leve et helhetlig sunt liv fylt med sunne og rene fettsyrer fra naturens herlige spiskammers.

Blodsukker og diabetes

Internettforedrag om blodsukkerforstyrrelser og diabetes

Foredragsholder: Stein Flaatrud. Over halvparten av landets befolkning sliter med det og skadevirkningene av dette over tid for en persons helse og velvære er totalt ødeleggende.

Tarmhelse

Om optimal tarmhelse med Linda Rahbek og Stein Flaatrud

Rens, reparer og forebygg. Tarmen vår består av flere deler, dette skal vi dekke på det store webinaret om tarmhelse med Stein Flaatrud og Linda Rahbek som er eksperter på kost, ernæring og tarmhelse.

Gå til bloggens forside

Nyeste blogginnlegg

Med sesong for ferske og livlige råvarer, og ettersom grønnsakene i hagen snart er klare for å bli høstet, får forventningen til sylte-sesongen oss til å drømme om alle mat konserverings prosjektene vi skal gjennomføre. Vi ser frem til å ta på meg kjøkken-forkleet og ta vare på fruktene (og grønnsakene) vi har høstet.
Natur informasjon

31 Aug.

Oppskrifter

Les mer
Våre CBD-oljer kommer i 10 ml og 30 ml glassflasker med medisinske pipetter. Vår cannabisolje er av førsteklasses kvalitet og avledet gjennom en superkritisk CO2-ekstraksjonsprosess og er forsiktig fortynnet med hampfrøolje for å nå helt nøyaktige konsentrasjonsnivåer.
Natur informasjon

18 Apr.

Nyheter

Les mer
Mellom tilberedning av hver pannekake, smør pannen forsiktig med kokosolje for å hindre at de setter seg fast. Jeg bruker kjøkkenpapir til å gni oljen inn i pannen. Når du har stekt alle pannekakene, ha de over på tallerkenen og server med ditt valg av garnityr.
Natur informasjon

25 Jan.

Oppskrifter Frokost

Les mer
Når potetene er sprø og gylne, dryss over litt salt og server. Det kan skæres opp i fine "kakestykker" og ser fantastisk ut med alle lagene.
Natur informasjon

25 Jan.

Oppskrifter Middag

Les mer
En blanding av 2 av mine favoritt ting, pizza og indiske krydder. Dette er min Tandoori marinerte jackfruit Pizza, med luftig gurkemeie-bunn. Den er EPISK.
Natur informasjon

25 Jan.

Oppskrifter Middag

Les mer
Server med salat og sylteagurk pluss en dip/saus etter eget ønske.
Natur informasjon

25 Jan.

Oppskrifter Middag

Les mer