Her finner du aktuelle internettforedrag om viktige temaer

Det vil komme flere internettforedrag her som gir et bedre bilde hvordan oppnå optimal helse.

 

Optimal helse & Vitalitet webinar med Sara Chacko

Bli med på en inspirerende reise mot en bedre versjon av deg selv med Sara Chacko, en anerkjent ekspert innen ernæring, superfood og urtemedisin. Dette webinaret vil utruste deg med kunnskapen og verktøyene du trenger for å transformere din helse og vitalitet.

Natural Grown Nutrition webinar

Fremtidens kosttilskudd - Natural Grown Nutrition

Nå har vi endelig funnet erstatningen til dårlige syntetiske vitaminer og mineraler, vi kan endelig frigjøre oss fra Big Pharma. Det er en høyesterettsdom i USA som slår fast ettertrykkelig at disse NYE formene er overlegne når det gjelder opptak.

Ville vekster

Ville vekster og dems helsefordeler

Foredragsholder: Jacob N. Germain. Lær om hvordan bruke ville vekster og helsefordelene. Lær også om historisk bruk og Norsk kulturarv. Her er det mye spennende å utforske.

Balanse

Balansert Energi, Vekt og Aldring

Foredragsholder: Stein Flaatrud. Vi forstod fort at her måtte vi ty til landets fremste eksperter på området. Derfor satte vi sammen et faglig team med utviklere med til sammen 60 års dyp erfaring.

Hjernen

Optimaliser hjernen og få mental balanse

Foredragsholder: Anders Dreyer. Lær spennende fakta om hjernen og stoffer du burde unngå. Lær om hvilke næringstoffer og planter du kan ta for å optimalisere funksjon.

Sopp

Sopp og deres helsefordeler

Foredragsholder: Anders Dreyer. Bli med på en reise inn i soppens verde, og lær om 6 fantastiske sopper som har kraftige helsefordeler. Se hvor du finner topp kvalitet sopp-tilskudd som kroppen enkelt kan ta opp.

Internettforedrag - Mer overskudd og klarhet med Detox

Mer overskudd og klarhet med Detox

Foredragsholder: Anders Dreyer. Lær mer om helsefordelene med detox og de forskjellige verktøyene som er tilgjengelig fra naturen.

Plantebasert kosthold

Plantebasert kosthold

Foredragsholdere: Anders Dreyer, Nina Johansen og Mari Hult. Plantebasert tallerkenmodell. Fallgruver og hvordan unngå dem. Oppskrifter og tips for kreative løsninger.

Supermat

Bli kreativ med næringsrik mat

Foredragsholder: Anders Dreyer og Linda Stuhaug. Her får du også 100 sunne oppskrifter og mye kunnskap om egenskapene til en rekke sunne ingredienser.

Eteriske oljer

Internettforedrag om eteriske oljer

Foredragsholder: Gry Fosstvedt. Her går vi i dybden med noen av bransjens beste eksperter på området. Du får kunnskap om førsteklasses rene eteriske oljer.

Fettsyrer

Det store webinaret om sunne vegetabliske fettsyrer

Du tror kanskje du vet nok om fettsyrer allerede, men vi kan forsikre deg om at det er flere overraskelser på lur. Vår kost og ernæringsekspert Stein Flaatrud gir deg det du trenger for å leve et helhetlig sunt liv fylt med sunne og rene fettsyrer fra naturens herlige spiskammers.

Blodsukker og diabetes

Internettforedrag om blodsukkerforstyrrelser og diabetes

Foredragsholder: Stein Flaatrud. Over halvparten av landets befolkning sliter med det og skadevirkningene av dette over tid for en persons helse og velvære er totalt ødeleggende.

Tarmhelse

Om optimal tarmhelse med Linda Rahbek og Stein Flaatrud

Rens, reparer og forebygg. Tarmen vår består av flere deler, dette skal vi dekke på det store webinaret om tarmhelse med Stein Flaatrud og Linda Rahbek som er eksperter på kost, ernæring og tarmhelse.

Gå til bloggens forside

Nyeste blogginnlegg

Nå er sommeren her, og vi trenger deilige veganske hjemmelagede alternativer å kjøle oss ned med mens vi går inn i den varmeste tiden av året. Veganske oppskrifter bytter ofte ut melken med kokos melk eller andre ting som har næring og hvis du vil, kan du være litt "crazy" å legge til dine favoritt super foods, som spirulina, adaptogener som lions mane, eller til og med tørket frukt som topping, eller frosset inn i isen. For å få i hele familien, men også venner på tur, litt ekstra næring!
Natur informasjon

05 Jun.

Oppskrifter

Les mer
Supergrønn Spirulina Smoothie (5 ingredienser!)
Natur informasjon

27 May.

Kosthold

Les mer
Det er utallige fordeler med adaptogener som gjenopplives fra gamle kinesiske og ayurvediske helbredende tradisjoner. Enten du leter etter hormonbalanse, vekttap, forbedret tarmhelse eller ekstra energi, er det en adaptogen urt, rot eller sopp for deg! Bland dem i drinker som kaffe eller te, legg dem til oppskrifter, eller ta dem som kosttilskudd! Lær hvordan du tar disse supermatene for å lindre stress og føle deg sunnere generelt.
Natur informasjon

21 May.

Trening

Les mer
Her er en nydelig energigivende og styrkende smoothie oppskrift
Natur informasjon

14 May.

Oppskrifter

Les mer
En nydelig adaptogen kakao som er både oppkvikkende og balanserende.
Natur informasjon

14 May.

Oppskrifter

Les mer
Disse kan være kjempegode både med og uten Matcha, men siden matcha er så godt med sjokolade har Shaynas Kitchen ( som har et hav av vegetarianske oppskrifter samt matcha ideer) laget en sjokolade matcha oppskrift vi ikke kunne unngå å prøve!
Natur informasjon

24 Apr.

Oppskrifter

Les mer