Her finner du aktuelle internettforedrag om viktige temaer

Det vil komme flere internettforedrag her som gir et bedre bilde hvordan oppnå optimal helse.

 

Optimal helse & Vitalitet webinar med Sara Chacko

Bli med på en inspirerende reise mot en bedre versjon av deg selv med Sara Chacko, en anerkjent ekspert innen ernæring, superfood og urtemedisin. Dette webinaret vil utruste deg med kunnskapen og verktøyene du trenger for å transformere din helse og vitalitet.

Natural Grown Nutrition webinar

Fremtidens kosttilskudd - Natural Grown Nutrition

Nå har vi endelig funnet erstatningen til dårlige syntetiske vitaminer og mineraler, vi kan endelig frigjøre oss fra Big Pharma. Det er en høyesterettsdom i USA som slår fast ettertrykkelig at disse NYE formene er overlegne når det gjelder opptak.

Ville vekster

Ville vekster og dems helsefordeler

Foredragsholder: Jacob N. Germain. Lær om hvordan bruke ville vekster og helsefordelene. Lær også om historisk bruk og Norsk kulturarv. Her er det mye spennende å utforske.

Balanse

Balansert Energi, Vekt og Aldring

Foredragsholder: Stein Flaatrud. Vi forstod fort at her måtte vi ty til landets fremste eksperter på området. Derfor satte vi sammen et faglig team med utviklere med til sammen 60 års dyp erfaring.

Hjernen

Optimaliser hjernen og få mental balanse

Foredragsholder: Anders Dreyer. Lær spennende fakta om hjernen og stoffer du burde unngå. Lær om hvilke næringstoffer og planter du kan ta for å optimalisere funksjon.

Sopp

Sopp og deres helsefordeler

Foredragsholder: Anders Dreyer. Bli med på en reise inn i soppens verde, og lær om 6 fantastiske sopper som har kraftige helsefordeler. Se hvor du finner topp kvalitet sopp-tilskudd som kroppen enkelt kan ta opp.

Internettforedrag - Mer overskudd og klarhet med Detox

Mer overskudd og klarhet med Detox

Foredragsholder: Anders Dreyer. Lær mer om helsefordelene med detox og de forskjellige verktøyene som er tilgjengelig fra naturen.

Plantebasert kosthold

Plantebasert kosthold

Foredragsholdere: Anders Dreyer, Nina Johansen og Mari Hult. Plantebasert tallerkenmodell. Fallgruver og hvordan unngå dem. Oppskrifter og tips for kreative løsninger.

Supermat

Bli kreativ med næringsrik mat

Foredragsholder: Anders Dreyer og Linda Stuhaug. Her får du også 100 sunne oppskrifter og mye kunnskap om egenskapene til en rekke sunne ingredienser.

Eteriske oljer

Internettforedrag om eteriske oljer

Foredragsholder: Gry Fosstvedt. Her går vi i dybden med noen av bransjens beste eksperter på området. Du får kunnskap om førsteklasses rene eteriske oljer.

Fettsyrer

Det store webinaret om sunne vegetabliske fettsyrer

Du tror kanskje du vet nok om fettsyrer allerede, men vi kan forsikre deg om at det er flere overraskelser på lur. Vår kost og ernæringsekspert Stein Flaatrud gir deg det du trenger for å leve et helhetlig sunt liv fylt med sunne og rene fettsyrer fra naturens herlige spiskammers.

Blodsukker og diabetes

Internettforedrag om blodsukkerforstyrrelser og diabetes

Foredragsholder: Stein Flaatrud. Over halvparten av landets befolkning sliter med det og skadevirkningene av dette over tid for en persons helse og velvære er totalt ødeleggende.

Tarmhelse

Om optimal tarmhelse med Linda Rahbek og Stein Flaatrud

Rens, reparer og forebygg. Tarmen vår består av flere deler, dette skal vi dekke på det store webinaret om tarmhelse med Stein Flaatrud og Linda Rahbek som er eksperter på kost, ernæring og tarmhelse.

Gå til bloggens forside

Nyeste blogginnlegg

Forskningen på ashwagandha, selv om den er begrenset, tyder på at urten kan tilby fysiske fordeler som støtte i diabetesbehandling ved å hjelpe cellene med å ta opp glukose mer effektivt og dermed senke blodsukkernivået.
Natur informasjon

10 Feb.

Kosttilskudd

Les mer
Hvis kroppen din mangler magnesium vil din kropp IKKE klare å ta opp og nyttigjøre seg av andre mineraler - og rundt 350 funksjoner i kroppen din kan slutte å fungere!
Natur informasjon

10 Feb.

Kosthold

Les mer
Har du kviser? Får du ofte forkjølelser som det tar evigheter å helbrede? Har du problemer med å sovne og søvn generelt? Svarer du ja på disse spørsmålene skal du vite at det kan være et tegn på at du er én av dem som ikke får i seg nok sink.
Natur informasjon

10 Feb.

Kosttilskudd

Les mer
Gurkemeie og Curcumin er 2 ord de fleste har hørt tidligere og har et vagt forhold til, hva er forskjellen, hvorfor er disse 2 begrepene så sagnomsuste og hvordan kan de hjelpe deg i ditt liv? Krydderet som virker mot alt er et ordtak som lenge har sirkulert rundt gurkemeie. I denne artikkelen skal jeg forsøke å belyse gurkemeie og dets mest populære virkestoff, nemlig curcumin.
Natur informasjon

10 Feb.

Kosthold

Les mer
Jojo slanking med uttallige kurerer og metoder for vektreduksjon er i dag et kjent fenomen, det finnes snart ikke et menneske i Norge opp i årene som ikke har slitt i med vekten den ene eller andre veien med enten overvekt eller undervekt, men finnes det ikke en gylden middelvei, en optimal vektbalanse for den enkelte?
Natur informasjon

05 Feb.

Kosttilskudd

Les mer
Når du hører ordet "detox", kan det komme opp en rekke tanke Kanskje tankene dine umiddelbart vandrer til merkelige urteblandinger eller skarpe hvetegressskudd! Kanskje du har prøvd et detox-program før og funnet ut at de første symptomene var ubehagelige. Eller kanskje du har erfaring med detoxing på en hyppig basis og er klar over de utrolige fysiske, mentale, følelsesmessige og åndelige fordelene ved en dyp rens. Uansett er det viktig å avlive vanlige myter rundt hva en detox er.
Natur informasjon

10 Jan.

Kosthold

Les mer