Supermat(superfoods) eller næringstett mat er en spesiell kategori mat rett fra naturen. Kjennetegnet er at de er en levende matkilde som inneholder svært mange næringstoffer, antioksidanter, vitaminer, mineraler og/eller fiber per gram. Noen ganger så mye som 10-100 ganger så mye næring per gram sammenlignet med vanlig mat.

  1. Kokosolje - Extra Virgin Coconut Oil - Økologisk - 500 ml

    Vanlig pris: kr 164,45

    Tilbudspris kr 139,78   spar 16%

    Vår Virgin Kokosolje har alle næringsstoffer, enzymer, aroma og smak fra kokosnøtten intakt. Kokosolje er kjent for å hjelpe med å styrke immunforsvaret og opptaket av fettløselige vitaminer. Kokosolje er også kjent for sin anti-inflammatorisk effekt; betennelsesforebyggende og -dempende. Ferskhetsgraden av denne oljen vi selv importerer er svært god og en av de beste kokosoljene Grateful Nature har testet ut til nå. Det anbefales sterkt å ta kokosolje sammen med vitamintilskudd, spesielt D-Vitamin D3 som nyttiggjøres best ved inntak sammen med oljer. Vår kokosnøttolje (extra virgin) er rå og kaldpresset. Kokosnøttolje består av... Les mer
  2. Sjokoladepakken - Sunn - Nydelig - Vegansk

    Starter: kr 47,00

    Du kan endre på pakken ved å endre antall på hvert av listede produker over, om du vil fjerne et produkt skriver du 0 før du klikker på "legg i handlekurven".   Grunnoppskrift - Mørk sjokolade 125g eller 250g kakaosmør250g kakaomasse eller 100g kakaopulver4 ss smeltet kokosolje6-8 ss yaconsirup og litt blandet stevia2 ts ceylonkanel1 ts vaniljepulver En klype himalayasalt eller havsalt (valgfritt)   Fremgangsmåte: 1. Smelt kakaosmør, kokosolje eller kakaomassen i vannbad. Sørg for at det ikke blir for varmt. Bør ikke overskride 42 grader for at det skal fortsatt være rått. 2. Tilsett deretter kakaopulver og rør godt med... Les mer
  3. Kokosblomstsukker - Coconut palm sugar

    Fra: kr 46,75

      Palmesukker lages fra kokosnøttpalmens blomster, den har en rund og aromatisk, karamellaktig sukkersmak.   Palmesukker kan fint fungere som erstatning for honning, vanlig hvitt eller brunt sukker. Grunnet sin lave glykemiske indeks (GI) har palmesukker mindre påvirkning på blodsukkeret enn vanlig hvitt og brunt sukker. Det vil si at blodsukkeret ikke stiger slik det gjør når man spiser vanlig sukker. Palmesukker har en glykemisk indeks (GI) på 35.   ANBEFALES FOR Alle som ønsker seg et alternativ til hvitt, raffinert sukker. Kokospalmesukker har lav GI (ca 35) og vil minske “berg og dalbane” blodsukker effekten.   Diabetes er blitt mer og mer... Les mer