Løs mage, diaré, smerter, ubehag eller kvalme - Pluss ekstra - Spar 16%kr 2 999,20

Pris som konfigurert: kr 2 608,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Pakken er ment for 4 måneders kur
kr 2 999,20

Pris som konfigurert: kr 2 608,00

kr 2 999,20

Pris som konfigurert: kr 2 608,00

Alternativer

  • (Utsolgt) 

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 2 608,00

Detaljer

Pakken inneholder:
2x Probioform
4x Bowelcare
2x Ingefær pulver
2x Amla (vitamin C og enzymer)
2x Baobab (antioksidanter, fiber og enzymer)

Bonus i pakken:
Urteformelen Weight Balance
Drikkeflaske (BPA-fri plast)

Ønsker du å lese mer om hvert av produktene i pakken kan du klikke på hvert av produktene under (relaterte produkter).

Probioform - Markedets kraftigste probiotika - 2 Liter!

Probioform - Probiotisk drikk/tilskudd med effektive mikroorganismer


Probioform er et kosttilskudd for å bygge opp tarmfloraen igjen. Den inneholder en unik blanding av mikroorganisker som melkesyrebakterier, urbakterier og sunn gjærssopp. Den inneholder også B vitaminer, Q10, vitamin K, Lykopen, Vitamin A, essensielle aminosyrer, enzymer og antioksidanter.Probioform balanserer og minsker mengden med uheldige tarmbakterier, og er veldig effektiv ved behandling av kandida. Bak produktet ligger mange års forskning av Dr. Higa fra Japan. Probioform er produsert i Dr. Higas laboratorier, og er av svært god kvalitet. Har ett årsholdbarhetstid og kan stå  i romtempratur også etter åpning.

 

Probioform er et flytende aktivt bredspektret probiotikum med tre hovedkomponenter: Melkesyrebakterier, villgjær og enzymer som raskt bygger opp den naturlige tarmfloraen. 

 

Her kan du lese mer om Probioform

 

Naturlig Flyt Ayurvediske urter fra Organic India

Naturlig Flyt gir tilfredsstillende bevegelse av tarmveggene ved å rense tarmveggen, fjerne toksiner og avfallsstoffer, og forbedre peristaltikken.

 

Naturlig Flyt fornyer, er ikke vanedannende, og trygg å bruke over lengre tid. Den skaper ikke kramper eller smerter.

 

Brukes både ved hard og løs mage. Naturlig Flyt mykner tarmene.

 

Ingredienser: økologisk bel blad (aegle marmelos), økologisk chandrashoor frø (lepidium sativum), økologisk psyllium husk (plantago ovata)

 

Les mer om Naturlig Flyt her

 

Ingefærpulver (ginger) - Rå - Økologisk - 250 g

Støtter en sunn inflammatorisk respons (betennelsesdempende). Ingefær har en lang historie med bruk for å fremme sunn fordøyelse, modulere betennelse, støtter hjertet’s funksjoner og lindre kvalme. Ingefær Supreme bruker to forskjellige typer utvinningsteknologier for å levere det bredeste spekteret av urtenes aktivitet: 1. superkritisk CO2 ekstraksjon, for fettløselige bestanddeler; og 2. Alkohol ekstraksjon, for vannløselige bestanddeler.

 

Ingefær inneholder både kalium og kostfiber, men som regel spiser man ikke så mye av ingefær at dette har noen ernæringsmessig betydning. Planten har imidlertid lang historie innen urtemedisin og skal blant annet ha blitt brukt mot forkjølelse, fordøyelsesproblemer, feber og som appetittstimulerende midler. I dag brukes nok roten likevel først og fremst til behandling mot kvalme og brekninger. Ifølge NHI ser det ut til at stoffer i ingefær hemmer signalmottakere i nervesystemet og virker kvalmestillende både i mage og tarm og i nervesystemet.

 

Les mer om Ingefær her

 

Tilleggsinformasjon

Produsert i land Norge