1. Gurkemeie - Pulver - Økologisk - 250 g

    kr 135,70 Fra kr 116,15
    100% økologisk malt gurkemeie.   Næringsinnhold per 100 gr Energi 1451KJ/351kcalFett 9,9gHvorav mettede fettsyrer 3gKarbohydrater 44gHvorav sukkerarter 3,2gProtein 9,9gSalt <0,01g   Gurkemeie er en urt som blir 50-100 cm høy. Den dyrkes i mange tropiske og subtropiske land. Urten er kjent for å ha mange forskjellige positive egenskaper for helsen. Den har bl.a. vist seg å kunne bidra til en positiv innvirkning på lever og galle.   Kan ha positiv effekt ved: Høyt kolesterol Gallestein Betennelser i galleblæren Akutte og kroniske betennelser i muskler og ledd og andre organer Åreforkalkning Dårlig... Les mer
  2. Ingefærpulver (ginger) - Økologisk - 250 g

    kr 152,95 Fra kr 129,95
    Ingefær er blitt dyrket i mange tusen år i India og Kina, og den blir brukt som krydder i de aller fleste matlagingstradisjoner i verden. Ingefærroten brukes for øvrig i sukkertøy, som smaksstoff i småkaker samt i leskedrikken ingefærøl.   Smaken på ingefærpulver er litt annerledes enn fersk ingefær, men gir en nydelig og enkel tilsetning i mange oppskrifter og drikker. Vi bruker det også gjerne i smoothie.   Ingefær smaker godt i blant annet karriretter, til kjøtt, fisk og kylling, og i marinade til orientalske kjøttretter. Den kan i tillegg brukes i fruktsalater, bakverk, dressinger og er dessuten god å sylte.... Les mer
  3. Brennesle blader - Pulver - Økologisk - 250g

    kr 345,00 Fra kr 293,25
    Kan bidra til å være: Generelt styrkende, dempe veksten av prostatakjertelen, stimulere dannelsen av røde blodlegemer, smertestillende, immunstyrkende, utrensende, urindrivende, avgiftende, rense nyrene, galledrivende, blodrensende, antirevmatiske, antiallergisk. Kan ha effekt innvortes ved anemi (blodfattighet), betennelse, blærekatarr, revatisme, astma, allergi, galle og leverproblemer.   Dosering: 1-2 spiseskjeer om dagen. Brukes som te, juice eller i smoothie.   Godkjent som mat og næringstilskudd i Norge. Oppbevares utilgjengelig for barn, tørt og kjølig. Les mer