1. Moringa Pulver - Økologisk - 250 g

    Vanlig pris: kr 227,70

    Tilbudspris kr 193,55   spar 15%

    Fra kr 181,70
    Moringa oleifera er et tre som vokser hovedsakelig i Nord India. Bladene er rike på protein, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mineraler. 100 gram Moringa blader inneholder dobbelt så mye protein som 100 g yoghurt, fire ganger så mye kalsium som i 100 g melk, samme kalium innhold som 100 g banan, samme vitamin A-innhold som 100 g gulrot, og tre ganger så mye vitamin C som i 100 g appelsin. Bladene er den mest næringsrike delen av planten. De er en betydelig kilde til B-vitaminer, vitamin C, provitamin A som beta-karoten, vitamin K, mangan og er i tillegg en rik kilde til protein og andre essensielle næringsstoffer. Bladene kan kokes og blir brukt på samme måte som som spinat,... Les mer
  2. Gurkemeie - Pulver - Økologisk - 250 g

    Vanlig pris: kr 126,50

    Tilbudspris kr 107,53   spar 15%

    100% økologisk malt gurkemeie.   Næringsinnhold per 100 gr Energi 1451KJ/351kcalFett 9,9gHvorav mettede fettsyrer 3gKarbohydrater 44gHvorav sukkerarter 3,2gProtein 9,9gSalt <0,01g   Gurkemeie er en urt som blir 50-100 cm høy. Den dyrkes i mange tropiske og subtropiske land. Urten er kjent for å ha mange forskjellige positive egenskaper for helsen. Den har bl.a. vist seg å kunne bidra til en positiv innvirkning på lever og galle.   Kan ha positiv effekt ved: Høyt kolesterol Gallestein Betennelser i galleblæren Akutte og kroniske betennelser i muskler og ledd og andre organer Åreforkalkning Dårlig... Les mer
  3. Ingefærpulver (ginger) - Økologisk - 250 g

    Vanlig pris: kr 142,60

    Tilbudspris kr 121,21   spar 15%

    Ingefær er blitt dyrket i mange tusen år i India og Kina, og den blir brukt som krydder i de aller fleste matlagingstradisjoner i verden. Ingefærroten brukes for øvrig i sukkertøy, som smaksstoff i småkaker samt i leskedrikken ingefærøl. Frisk duft Det er den underjordiske stengelknollen på ingefærplanten som brukes i matlaging. Utvendig er knollen lys brun, innvendig er den svakt gulgrønn, og fasongen varierer veldig fra knoll til knoll. Unge ingefærknoller er saftige, har en mild smak og gir fra seg en frisk duft hvis du knekker dem i to. Lukten kommer fra plantens eteriske oljer, som inneholder aromatene zingeron og gingerol. Eldre knoller har... Les mer