Øyne og syn Tilbake til toppkategori
-
Moringa Pulver - Økologisk - 250 g
kr 243,80 Fra kr 194,35Moringa oleifera er et tre som vokser hovedsakelig i Nord India. Bladene er rike på protein, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mineraler. 100 gram Moringa blader inneholder dobbelt så mye protein som 100 g yoghurt, fire ganger så mye kalsium som i 100 g melk, samme kalium innhold som 100 g banan, samme vitamin A-innhold som 100 g gulrot, og tre ganger så mye vitamin C som i 100 g appelsin. Bladene er den mest næringsrike delen av planten. De er en betydelig kilde til B-vitaminer, vitamin C, provitamin A som beta-karoten, vitamin K, mangan og er i tillegg en rik kilde til protein og andre essensielle næringsstoffer. Bladene kan kokes og blir brukt på samme måte som som spinat,... Les mer -
Gurkemeie - Pulver - Økologisk - 250 g
kr 135,70 Fra kr 116,15100% økologisk malt gurkemeie. Næringsinnhold per 100 gr Energi 1451KJ/351kcalFett 9,9gHvorav mettede fettsyrer 3gKarbohydrater 44gHvorav sukkerarter 3,2gProtein 9,9gSalt <0,01g Gurkemeie er en urt som blir 50-100 cm høy. Den dyrkes i mange tropiske og subtropiske land. Urten er kjent for å ha mange forskjellige positive egenskaper for helsen. Den har bl.a. vist seg å kunne bidra til en positiv innvirkning på lever og galle. Kan ha positiv effekt ved: Høyt kolesterol Gallestein Betennelser i galleblæren Akutte og kroniske betennelser i muskler og ledd og andre organer Åreforkalkning Dårlig... Les mer -
Ingefærpulver (ginger) - Økologisk - 250 g
kr 152,95 Fra kr 129,95Ingefær er blitt dyrket i mange tusen år i India og Kina, og den blir brukt som krydder i de aller fleste matlagingstradisjoner i verden. Ingefærroten brukes for øvrig i sukkertøy, som smaksstoff i småkaker samt i leskedrikken ingefærøl. Smaken på ingefærpulver er litt annerledes enn fersk ingefær, men gir en nydelig og enkel tilsetning i mange oppskrifter og drikker. Vi bruker det også gjerne i smoothie. Ingefær smaker godt i blant annet karriretter, til kjøtt, fisk og kylling, og i marinade til orientalske kjøttretter. Den kan i tillegg brukes i fruktsalater, bakverk, dressinger og er dessuten god å sylte.... Les mer