Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Dessert

0

Disse proteinkulene er den perfekte, dekadente blandingen av det salte og søte.De kan ligne litt på Lara barer, men er halvparten av prisen og sikkert enklere å gjøre hjemme enn å bestille på nett og ikke minst vente på posten. Du kan erstatte valnøtter med de nøttene du selv ønsker, men valnøttene og dadlene er en utmerket kombo.

 

Ingredienser

 

Forberedelse

  1. Plasser tranebær og dadler i en blender og miks sammen til røren blir vanskelig å mikses! :) Jeg la til litt vann for en klebrig konsistens. Overføres til en blandeskål.
  2. Miks sammen valnøttene ved å pulsere blenderen. IKKE BLEND, ellers du vil ende opp med et nøttesmør. Legges til i blandeskål.
  3. Legg til proteinpulver i blande skålen og bland sammen med hendene.
  4. Når den er blandet grundig inn, ruller du den inn i "kuler og oppbevares i kjøleskapet.
Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.