Natur informasjon

15 May.

Oppskrifter Dessert

0

Disse rå sjokolade energi kulene er fullpakket med naturlig proteiner fra nøtter / frø, naturlige karbohydrater fra dadlene, og antioksidanter fra kakao. De er også super enkle og morsomme å lage, spesielt hvis du velger å rulle dem i toppings!  Nyt!

 

Porsjoner

16

 

Ingredienser

 

Forberedelse

  1. Tilsett frø / nøtter i en matprosessor, og miks sammen til finmalt konsistens. Tilsett kakao, vanilje og salt.
  2. Legg i hakkede dadler og vann, 1 spiseskje om gangen til deigen kommer sammen pent. Blandes sammen til alle ingrediensene er fordelt jevnt (du må kanskje stoppe et par ganger og skrape ned sidene og skille deigen hvis den danner en ball).
  3. Tilsett kakao nib eller chips.
  4. Rull biter av deigen til små, spiseskjeer i størrelse. Du kan rulle dem i kakaopulveret, strimlet kokos eller noen annet topping du måtte ønske.
  5. Putt energi kulene dine i en beholder i kjøleskapet eller fryseren i minst 30 minutter, og server!
 

Merknader

Du kan lagre disse energikulene i en lukket beholder i kjøleskapet i opptil 5 dager!

Hvis du bruker vanlig kakaopulver og sjokoladechips, vil disse energikulene ikke være rå, men de vil fortsatt være gode (selvfølgelig).

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.