Ingredienser
Til salaten:
2 søtpoteter
2.4 dl (1 kopp) tørkede rosiner eller andre bær
2.4 dl (1 kopp) hakket valnøtter
Til karri/ mandelsaus:
1.2 dl (1/2 kopp) mandelsmør
1.2 dl (1/2 kopp) smeltet kokosolje
6 ts karripulver
2 ts malt ceylon kanel
2 ss eplesidereddik
2 ss tamari saus
Slik gjør du
Lag karri/ mandelsaus ved å vispe eller blande alle ingrediensene sammen. Du kan bruke håndkraft eller en blender.
Skrell søtpotetene. Du kan enten spiralizere dem, raspe dem eller bruke et spesialredskap for å lage søtpotet nudler.
Plasser søtpotet nudlene i en bolle sammen med tørkede rosiner (bær) og valnøtter. Bland sausen godt inn i søtpotet nudlene. Bruk gjerne hendene dine og “masser” sausen inn i søtpotetene.