Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Dessert

0

Sjokolade og havsalt eller himalayasalt er en unik smakskombinasjon. Pakket inn med dadler, valnøtter, kakao og chia, vil de gi deg energien du trenger, samt den fantastiske sjokolade smaken du har lyst på.

 

Ingredienser

 

Forberedelse

  1. I en matprosessor legger du til dadler og valnøtter – blandes sammen til smuldrende konsistens.
  2. Tilsett kakao, kokosnøttolje, vanilje og havsalt eller himalayasalt - miks igjen til røren er godt blandet.
  3. Rulles inn til små kuler og dyppes i chia og sesamfrøblanding.
  4. Avkjøles og nyt!
Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.