Natur informasjon

06 May.

Oppskrifter Dessert

0

Denne enkle peppermynte og sjokolade fudgen er laget med bare 5 ingredienser. Det tar 5 minutter å lage den, og den bruke ca en time til å “sette seg”. I denne oppskriften bruker vi en fantastisk, ren peppermynteolje,  og den er gluten og melkefri.

 

Ingredienser 

250 gram cashewnøttsmør (eller annen nøttesmør)

0.8 dl kokosolje, smeltet

0.8 dl kakaopulver

2 ss yaconsirup, honning, lønnesirup, kokossirup eller agave

6 dråper peppermynteolje

 

Forberedelse 

  1. Alle ingrediensene tilsettes en blender / foodprosessor / Vitamix og bland den sammen til en glatt røre.

  2. Hell blandingen over i en form med bakepapir, og glatt over med en spatel eller slikkepott.

  3. Plasseres i fryseren i ca en time.

  4. Taes ut av fryseren etter en time, og skjæres opp i ønsket størrelse.

 

Merknader

Oppbevares i kjøleskapet i en lukket beholder.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.