Denne enkle peppermynte og sjokolade fudgen er laget med bare 5 ingredienser. Det tar 5 minutter å lage den, og den bruke ca en time til å “sette seg”. I denne oppskriften bruker vi en fantastisk, ren peppermynteolje, og den er gluten og melkefri.
Ingredienser
250 gram cashewnøttsmør (eller annen nøttesmør)
0.8 dl kokosolje, smeltet
0.8 dl kakaopulver
2 ss yaconsirup, honning, lønnesirup, kokossirup eller agave
6 dråper peppermynteolje
Forberedelse
-
Alle ingrediensene tilsettes en blender / foodprosessor / Vitamix og bland den sammen til en glatt røre.
-
Hell blandingen over i en form med bakepapir, og glatt over med en spatel eller slikkepott.
-
Plasseres i fryseren i ca en time.
-
Taes ut av fryseren etter en time, og skjæres opp i ønsket størrelse.
Merknader
Oppbevares i kjøleskapet i en lukket beholder.