Natur informasjon

28 Mar.

Oppskrifter Middag

0

En smaksrik og velduftende rett med høye vibrasjoner. Rå Regnbue Pad Thai - full av næringsrike  plantenæringsstoffer og andre godsaker som alle Thaimat elskere kan glede seg over!

 

Ingredienser 

 

Grønnsakene:

1 middels squash

1 medium lilla gulrot

1 medium gul gulrot

1 medium oransje gulrot

40 g chilipulver

Et par håndfuller bønnespirer

1.2 dl peanøtter

 

Sausen:

0.7 dl vann

0.6 dl sitronjuice

2 kaffir lime blader

2 ss sesamolje

2 ss fersk appelsinjuice

2 ss mandelsmør

1 spiseskje + 1 ts kokossukker

2 små ts miso

2 fedd hvitløk

2 ts fersk hakket ingefær eller ingefærpulver

¼ ts chilipulver

 

Forberedelse

  1. Bruk en spiralizer til å lage  tynne “spaghetti nudler" av squashen. Bruk deretter en mandolin til å skjære lange tynne “bånd”  i lengderetningen på gulrøttene. Bruk en liten kniv til å kutte båndene i fyrstikktynne staver.. Skjær paprikaen i tynne staver, og bland deretter alle grønnsaker i en stor bolle.

  2. Skjær Kaffirlimebladene i tynne strimler og grovhakk hvitløken.

  3. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør alt sammen til en jevn og glatt saus.

  4. Hell sausen over salaten. Pynt med litt ekstra bønnespirer, peanøtter, chiliflak og limebåter.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.