Ingredienser
Til Lasagne:
1 squash
5 tomater
Valgfri matolje, himalayasalt eller havsalt, sort pepper og koriander
1.2 dl (1 kopp) spinatblader
Til Cashewnøtt ost:
1.2 dl (1 kopp) cashewnøtter
1 ts sitronsaft
1 ts tørket dill
0.6 dl (1/4 kopp) vann (mer eller mindre, etter behov)
Litt gurkemeie, paprika og koriander
1/2 ts himalayasalt eller havsalt
1 hvitløksfedd
Slik gjør du
For å marinere squash og tomater: skjær squashen i tynne strimler på en mandolin, og hakk tomatene. Gni dem med olje og krydder og sett dem i dehydratoren i 1-3 timer, eller i ovnen ved den laveste temperaturen.
For å lage osten: Bland alt til en jevn og tykk masse i en blender.
For å sette sammen retten: Legg tomater, squash og spinat lagvis med osten. Til slutt pynter du retten med et lite dryss av koriander.