Natur informasjon

17 Mar.

Oppskrifter Middag

0

Ingredienser

Til Lasagne:

1 squash
5 tomater
Valgfri matolje, himalayasalt eller havsalt, sort pepper og koriander
1.2 dl (1 kopp) spinatblader


Til Cashewnøtt ost:
 

1.2 dl (1 kopp) cashewnøtter
1 ts sitronsaft
1 ts tørket dill
0.6 dl (1/4 kopp) vann (mer eller mindre, etter behov)
Litt gurkemeie, paprika og koriander
1/2 ts himalayasalt eller havsalt
1 hvitløksfedd

 

Slik gjør du

For å marinere squash og tomater: skjær squashen i tynne strimler på en mandolin, og hakk tomatene. Gni dem med olje og krydder og sett dem i dehydratoren i 1-3 timer, eller i ovnen ved den laveste temperaturen.


For å lage osten: Bland alt til en jevn og tykk masse i en blender.


For å sette sammen retten: Legg tomater, squash og spinat lagvis med osten. Til slutt pynter du retten med et lite dryss av koriander.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.