Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Dessert

0

Disse små smaksrike Pistasj- og Matcha-trøflene er enkle å lage, samt proppfulle med mange forskjellige næringsstoffer!

 

Porsjoner

12-14 trøfler.

 

Ingredienser

 

Forberedelse

  1. Legg til alle ingrediensene i en matprosessor og kjør det godt sammen til blandet og smuldrende tekstur.
  2. Ta en skje av gangen, klemmes i håndflaten din tett sammen og rull inn til en kuleform.
  3. Oppbevares i kjøleskapet til den er klar for bruk.
Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.