Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Dessert

0

Disse sunne, små godbitene er full av næringsstoffer - som rå valnøtter, nøttesmør, kakaopulver, dadler, lønnesirup og quinoa chips. De er i en perfekt størrelse til å ta med seg på farten, sunn snacks på kontoret eller bare ha på lur når lysten på noe ekstra godt inntreffer.

 

Porsjoner

16-20 kuler

 

Ingredienser

 

Forberedelse

  1. I skålen til en matprosessor blander du sammen dadlene og pekannøttene. Miks sammen til konsistensen ligner på grov sand.
  2. Tilsett nøtte smør, sirup, olje og kakao pulver og gjenta prosessen til det blir en deig konsistens. Hvis deigen ikke kommer sammen, legger du til litt vann, 1 spiseskje om gangen til deigen fester seg sammen når du trykker den mellom fingrene.
  3. Tilsett quinoa chips og sjokolade chips.
  4. Form 1 "kule med hendene og plasser det på en plate dekket med bakepapir. Fryses i minst 30 minutter og nyt deretter.
  5. Oppbevares i en tett beholder i fryseren for best resultat, men de vil også holde seg i kjøleskapet.
Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.