Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Middag

0

Disse meksikanske quinoa wraps er nydelige på smak og lette å lage. Det er ingen store hemmeligheter her - alt du trenger for å lage denne “på farten” lunsjen eller “etter trening snack” er glutenfrie tortilla wraps, masse grønnsaker, bønner og litt  ferdig tilberedt (kokt) quinoa. En av de mange fordelene ved denne oppskriften er allsidigheten - den kan brukes som fyll i cannelloni, i boller eller stuinger, i salater ... you name it.

Ingredienser

Til Wraps:

 

2.4 dl (1 kopp) quinoa, ukokt
1 boks (400 g) svarte bønner
200 g mais
1 løk, finhakket
1 chili, finhakket, frø fjernet (valgfritt)
1 rød paprika, i terninger
Grillsaus
Glutenfrie tortillas
Himalayasalt eller havsalt og pepper etter smak


Pynt til tortilla (valgfritt): Guacamole, vegansk rømme, kokosyoghurt ect

Slik gjør du

Kok quinoa i henhold til produsentens anvisninger.


I mellomtiden kan du forberede grønnsakene. Skrell og finhakk løken og finhakk chili og rød paprika i små terninger.


Varm en stekepanne med litt olje. Ta i løk, chili og rød paprika og kok den blank og myk ( i ca. fem minutter). Da begynner de å mykne.


Når quinoaen er klar kan du ta en wrap og fylel den med grønnsaksblandingen, mais og de sorte bønnene. Tilsett litt guacamole og vegansk rømme, pluss et dash av grillsaus (BBQsaus eller chilisaus) hvis du ønsker. Rull sammen wrapsen og nyt.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.