Disse kulene er fylt opp med ingredienser som er bra for deg, cashew, valnøtter, dadler, kokos og hempfrø. Tørket lavendel gir dem en ekstra spesiell smak, dekket med mørk sjokolade.
Porsjoner
25 baller
Ingredienser
- 1/2 kopp revet kokos
- 1 kopp valnøtter
- 1 kopp cashewnøtter
- 3/4 kopp medjool dadler (fjern frøet og kuttet i biter)
- 1-2 ss smeltet kokosolje
- 1-2 spiseskjeer agave / yacon / lønnesirup (valgfritt)
- 1/2 ts havsalt eller himalayasalt
- 1/2 ts kanel
- 1/8 ts ingefærpulver
- 2 ts vaniljepulver
- 1 ts tørket lavendel eller 2 dråper eterisk olje
- 2-3 ss hampfrø
Forberedelse
- I matprosessoren, bearbeider du kokosnøtt biter og nøtter til de er kornete. Tilsett dadler og miks til den klumper seg sammen. Tilsett så alle ingrediensene og miks videre inntil det dannes en ball.
- Rull dette inn i kuler og dyppes deretter i rå sjokolade , eller smeltet mørk sjokolade. La de stå i kjøleskapet 10-15 minutter.