Natur informasjon

03 May.

Oppskrifter Frokost

0

Denne herlige oppskriften er laget spesielt til alle dere kirsebær, chai og sjokolade elskere der ute. Er det deg? Dette er en søt, fruktig smoothie full av vitamin C, sunne krydder som kanel og ingefær, og rikelig med plantebasert protein.

 

Ingredienser 

I Smoothien:

1 banan

2.4 dl frosne kirsebær

2.4 - 5 dl plantemelk, så mye du ønsker og vil ha i smoothien (smak deg frem)

1 ss vegansk proteinpulver + litt vaniljepulver

0.6 dl cashewnøtter

2 medjool dadler

1 ss matcha


 

Sjokolade

1 ss kakaopulver

1-2 spiseskjeer plantemelk, etter behov

1 ss yaconsirup, honning, lønnesirup, kokossirup eller agave

1/2 ts vaniljepulver (valgfritt)

 

Forberedelse

  1. Lag smoothien: bland alle ingrediensene sammen til glatt røre og smak deg frem (dvs. legg til mer av det du ønsker).

  2. For å lage sjokolade: rør sammen alle ingrediensene til en glattrøre. Det kan ta litt tid for kakaopulveret å blande seg godt med de andre våte ingrediensene - bare fortsett å røre forsiktig.

Hell din smoothien i en bolle eller et glass. Strø med sjokolade og - evt  et dryss med litt frø, tørket frukt og/eller nøtter! Nyt!

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.