Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Dessert

0

Disse er en fin kombinasjon av sitron og kokos med akkurat den rette mengden søthet. Disse godbitene er enkle å lage, inneholder ikke raffinert sukker eller fyllstoffer, bare noen få sunne ingredienser som blander seg sammen på en delikat måte.

Porsjoner

12-14

 

Ingredienser

Forberedelse

  1. Legg cashewnøtter og havregryn i matvareprosessoren og miks den sammen til en middels til fint pulverisert konsistens.
  2. Tilsett resten av ingrediensene og bland det sammen til kombinert og til du har en myk konsistens. Hvis deigen din, er litt for tørr, prøv å legge til ferskpresset sitronsaft, 1 spiseskje om gangen.
  3. La deigen stå i ca 20-30 minutter, dette vil bidra til å stivne deigen for å gjøre rullingen litt enklere.
  4. Rull inn i 1 tommers kuler og rull deretter i kokosflak.
 

Merknader

Oppbevares i lufttett beholder i kjøleskap i opptil to uker.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.