Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Dessert

0

Peanøtt melk, peanøttmel, chiafrø, hampfrø, linfrø og kakaonibs gjør at disse kulene får en nøttete smak, sunt og velsmakende.

 

Ingredienser


Forberedelse

  1. I en matprosessor, bearbeider du det blandede kornet (eller havre) til det er brutt ned i små stykker. Fjern fra prosessoren og settes i en stor mikseskål.
  2. Tilsett peanøtter, plantemelk og peanøttmel i matprosessoren og miks til en fin, tykk masse. Legg til kakao pulver, chia frø, lønnesirup, kanel, havsalt eller himalayasalt og vanilje og miks det sammen. Fjern fra prosessor skålen og legg til kornblandingen.
  3. Rør inn hampfrø, kokos og linfrø og bland til alle ingrediensene er fuktet og grundig blandet. Legg til mer plantemelk hvis blandingen virker tørr. Oppbevares i en lufttett beholder i noen timer eller over natten.
  4. Form blandingen i valnøtt-størrelse kuler. Oppbevares i kjøleskapet.
Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.