Natur informasjon

17 Mar.

Oppskrifter Dessert

0

Tilfredsstille ditt søtbehov med disse sunne godbitene. Kulene blir naturlig søtet med dadler og utmerket sjokolade smak fra kakao pulver. Kulene er laget med kokebanan, kokos og saltede gresskarfrø for en perfekt dessert eller når du trenger litt ekstra energi.

 

Porsjoner:

5 - 6 kuler

 

Ingredienser

 

Forberedelse

  1. Tilsett kokebanan nudler i en matprosessor og miks sammen til ris konsistens. Plasseres i en stor stekepanne over middels høy varme og kok i 3 minutter, rør ofte.
  2. Tilsett kokebanan ris, dadler, kakao og kokos flak i en matprosessor og miks sammen til klebrig og glatt røre.
  3. Plasser røren i en bolle og legg til gresskarfrøene. Bland sammen med hendene for å innlemme gresskarfrøene. Deretter triller du 5-6 kuler med hendene og plassers hver på en plate. Avkjøles i 15 minutter og nytes deretter.
Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.