Tilfredsstille ditt søtbehov med disse sunne godbitene. Kulene blir naturlig søtet med dadler og utmerket sjokolade smak fra kakao pulver. Kulene er laget med kokebanan, kokos og saltede gresskarfrø for en perfekt dessert eller når du trenger litt ekstra energi.
Porsjoner:
5 - 6 kuler
Ingredienser
- 1 kokebanan, skrelt, spiralisert
- 5 stk medjool dadler (fjern frøet og kuttet i biter)
- 1 ts kakaopulver
- 2 ts gresskarfrø
- 3 ts revet kokos
Forberedelse
- Tilsett kokebanan nudler i en matprosessor og miks sammen til ris konsistens. Plasseres i en stor stekepanne over middels høy varme og kok i 3 minutter, rør ofte.
- Tilsett kokebanan ris, dadler, kakao og kokos flak i en matprosessor og miks sammen til klebrig og glatt røre.
- Plasser røren i en bolle og legg til gresskarfrøene. Bland sammen med hendene for å innlemme gresskarfrøene. Deretter triller du 5-6 kuler med hendene og plassers hver på en plate. Avkjøles i 15 minutter og nytes deretter.