Dette er en enkel, dekorativ og dekadent godbit for å nyte i julen - eller en hvilken som helst dag! Men ikke bekymre deg ... de er fortsatt rene og sunne! De er superenkle å lage, og alt du trenger er en god matprosessor og hendene dine for å rulle dem. For å dekorere dem opp, rull dem i knuste pistasjnøtter og gojibær. Hvis du vil legge til en ekstra julete glitter effekt på dem, kan du til og med rulle dem i rått rørsukker.
Porsjoner
32 trøfler
Ingredienser
- 2 kopper valnøtter
- 2 kopper medjool dadler (16 stk, fjern frøene)
- 8-10 ss kakaopulver
- 1 ss vaniljepulver
- 1/2 kopp pistasjnøtter
- 1/2 kopp gojibær
Forberedelse
- I en matprosessor, miks sammen pistasjene til de er finmalt. Settes til side.
- I en matprosessor, mikser du goji bærene til de er finmalt. Settes til side.
- I en matprosessor, behandler du valnøtter til de er finmalt.
- Legg til Medjool-dadlene, rå kakaopulver og vaniljeekstrakt til valnøtt blandingen og miks sammen til godt kombinert.
- Skje ut en spiseskje om gangen, klem dem sammen fast og rull dem deretter i en kuleform i håndflaten.
- Når du er ferdig, rull kulene i knuste pistasjnøtter, goji bær eller rørsukker, om ønskelig.
- Oppbevares kjølig til de er serveringsklare.