Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Dessert

0

Dette er en enkel, dekorativ og dekadent godbit for å nyte i julen - eller en hvilken som helst dag! Men ikke bekymre deg ... de er fortsatt rene og sunne! De er superenkle å lage, og alt du trenger er en god matprosessor og hendene dine for å rulle dem. For å dekorere dem opp, rull dem i knuste pistasjnøtter og gojibær. Hvis du vil legge til en ekstra julete glitter effekt på dem, kan du til og med rulle dem i rått rørsukker.

 

Porsjoner

32 trøfler

 

Ingredienser


Forberedelse

  1. I en matprosessor, miks sammen pistasjene til de er finmalt. Settes til side.
  2. I en matprosessor, mikser du goji bærene til de er finmalt. Settes til side.
  3. I en matprosessor, behandler du valnøtter til de er finmalt.
  4. Legg til Medjool-dadlene, rå kakaopulver og vaniljeekstrakt til valnøtt blandingen og miks sammen til godt kombinert.
  5. Skje ut en spiseskje om gangen, klem dem sammen fast og rull dem deretter i en kuleform i håndflaten.
  6. Når du er ferdig, rull kulene i knuste pistasjnøtter, goji bær eller rørsukker, om ønskelig.
  7. Oppbevares kjølig til de er serveringsklare.
Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.