Natur informasjon

18 May.

Oppskrifter Dessert

0

Vi føler egentlig ikke at dette trenger mye mer forklaring, men hvis du trenger et lite push for å lage dem… så er de også rå, glutenfrie og fri for raffinert sukker! Smell den sammen i en fei, og nyt den doble sjokoladekaken med et glass iskald plantebasert melk, eller en kopp rykende varm økologisk kaffe… Fordi du fortjener det!

 

Ingredienser

brownies:

2.4 dl havremel (eller annet glutenfritt mel)

2.4 dl valnøtter, bløtlagt i minst 4 timer

0.6 dl yaconsirup, honning, lønnesirup, kokossirup eller agave

1 ss chiafrø

2 ss carob pulver

1 ss kakaopulver

Litt himalayasalt eller havsalt

2 ss kokosolje

2 ss hampfrø

1 ts vaniljepulver

 

Glasur:

2 ss smeltet kokosolje

2 ss yaconsirup, honning, lønnesirup, kokossirup eller agave

1-2 ss kakaopulver

 

Topping:

1 ss hampfrø

1 ss hvit sesamfrø

 

Forberedelse 

 

Lag brownies: 

Bland alle ingrediensene sammen i en foodprosessor og prosess inntil alt blir en stor sjokoladekule som svirrer rundt der inne. Press deigen ned i en kakeform som er kledd med bakepapir, og la den hvile i kjøleskapet til deigen har stivnet (blitt kald).

 

Lag frosting: 

Rør alle ingrediensene sammen -sjokolade! Hell den over den kalde sjokoladedeigen, dryss hampfrø og hvite sesamfrø over og la det stå i kjøleskap til glasuren har herdet seg. Skjær den opp i små firkanter, og spis til du ikke orker mer!

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.