Natur informasjon

19 Mar.

Oppskrifter Dessert

0

Denne enkle oppskriften blir nok en favoritt fordi den er så enkel å lage og har så mye næringsstoffer pakket inn i hver eneste lille sjokoladekule.De kan hjelpe mot søtsuget, siden protein inneholde i dem bidrar til å dempe appetitt følelsen og holder deg fornøyd hele dagen. Det er så mange forskjellige muligheter med disse små godbitene. De er flotte å ha på lur hvis du trenger litt ekstra energi i løpet av dagen.Du kan også piffe dem opp til en spesiell anledning ved å rulle dem i en rekke forskjellige toppings - sesamfrø, solsikkefrø, carobpulver, kakao nib, chia frø, kokosflak osv. Noen av toppingene som ble brukt ovenfor var sesamfrø, chiafrø, maca pulver, kokosflak, rå kakaopulver og knust valnøtter ... Nam!Vær kreativ! Men mest av alt, nyt dem ... de er næringsrike og er et glutenfri alternativ!

 

Ingredienser

 

Forberedelse

  1. Kombiner alle ingrediensene i en matprosessor og prosess inntil det er godt kombinert og i en pastalignende konsistens.
  2. Scoop små skjeer og trykk tett i håndflaten, og rull deretter mellom håndflatene i en liten ball form.
  3. Server lett, eller kast i sesamfrø, kakao nib, kokosflak, solsikkefrø eller chia frø.
  4. Kjøl og de blir faste.
  5. Nyt!
Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.