Natur informasjon

03 Dec.

Middag

0

Denne versjonen av Cannelloni al Forno er like deilig smakfull som originalen, men den er helt fri for meieri-produkter! Denne oste-fylte, glutenfrie cannellonien er fylt med en velsmakende blanding av quinoa, squash og sautert sopp…….og en skvett balsamico-eddik. Deretter toppes den med et lag tomatsaus, etterfulgt av et lag med vegansk ost som smelter i ovnen. Hvis du er ute etter en fantastisk vegansk pastarett, kan vi anbefale denne utgaven av Cannelloni al Forno på det varmeste!

 

Ingredienser:

1.8 dl ukokt quinoa

12 glutenfrie cannelloni plater (eller lasagneplater som rulles)

8 gram sopp

1 squash

2.4 dl tomater i terninger

1 ss olivenolje

Salt og pepper, etter smak

1-2 hvitløksfedd presset / hakket

1.2 dl (eller mer) vegansk ost


 

Slik gjør du:

 

Forvarm ovnen til 190/200 ° C

 

Kok quinoaen i henhold til instruksjonen på pakken.

 

I mellomtiden kan du skjære opp soppen og squashen i passe biter. 

 

Varm olivenoljen i en kjele/stekepanne og stek grønnsakene til de er myke og blanke. Smak til med hvitløk, salt og pepper.

 

Bland de sauterte grønnsakene med den kokte quinoaen. 

 

Fyll cannelloni-platene med grønnsak- og soppblandingen og legg “cannelloni-rullene” over i en ildfast glassform.

 

Krydre tomatbitene med salt og pepper og en skvett balsamico-eddik. Hell tomat-bitene over cannelloni-rullene og dekk over med en generøs mengde vegansk ost.

 

Stekes i ovnen i 20 minutter.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.