Natur informasjon

17 Mar.

Oppskrifter Middag

0

Ingredienser

 

Forberedelse

  1. Bland de to første ingrediensene i en matprosessor, til de er kombinert og glatt i tekstur.

  2. Plasser ytterligere 1/4 kopp kokos på en skål.

  3. Rulle aprikosblandingen i kulene, ca en toppet teskje per kule. Legg kulene i skålen hvor du legger ekstra kokos. Rist skålen frem og frem og tilbake til alle kulene er dekket i kokos.

  4. Serveres med en gang eller legg aprikoskulene i en lufttett beholder og kjøles ned.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.