GTF Krom med Antioksidanter - Natural Grown Nutrients - 60 kapsler for 1-2 mndkr 305,90

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 276,00 hver og spar 10%
  • Kjøp 6 for kr 259,90 hver og spar 16%

Details:

Positiv effekt på ubalanse i blodsukkeret og fettomsettningen.
Forbedrer appetitt og vektkontroll.
Reduserer matinntak og sukkertrang.
Positiv effekt på insulinresistense og ubalanse i kolestrolnivåer, eller hvis det er diabetes i familien.
Undertrykker inflamasjon (betennelse) og autoimmunitet.
Ingredienser:

Vitamin C innlemmet i sitrusmasse; vitamin E kombinert i gul ert; Mineralforbedret gjær* som gir sink, GTF-krom og selen Kapsler; vegetabilsk cellulose. *Inneholder ingen levende gjær (inaktiv).

  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • RAW food RAW food
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Allergifritt Allergifritt
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

For hele familien, et unikt kompleks av Food-State GTF krom, Food-State næringsstoffer og antioksidanter balanserer blodsukker nivåene, kan hjelpe med søtsug og sukkeravhengighet. Støtter karbohydratstoffskifte og kan være til hjelp ved sunn vektnedgang.

 

Vår Natural Grown GTF krom formel inneholder den høyeste biologisk aktive formen av krom som bidrar til å regulere blodsukkernivået. Krom har vist seg å bidra til normal blodsukker og energiomsetning og kan spille en støttende rolle i vektkontrollprogram. Studier har vist at vår GTF krom forbedret blodsukkerkontroll med 57% over en periode på 6 måneder.

 

Positiv effekt på ubalanse i blodsukkeret og fettomsettningen.
Forbedrer appetitt og vektkontroll.
Reduserer matinntak og sukkertrang.
Positiv effekt på insulinresistense og ubalanse i kolestrolnivåer, eller hvis det er diabetes i familien.
Undertrykker inflamasjon (betennelse) og autoimmunitet.

 

 VIKTIGE INGREDIENSER

Sink / bidrar til et sunt protein, fett og karbohydrat stoffskifte og et normalt fungerende immunforsvar. Vår Food Grown sink tas opp og forblir i kroppen i 75% høyere grad enn andre syntetiske former for sink (sinksulfonat, sinkglukonat).


Krom / Balanserer blodsukkeret. Studier viser at blodglukose reguleringen ble 57% bedre hos forsøkspersoner som tok vår Food Grown GTF krom.


Selen / Beskytter mot frie radikaler og styrker immunforsvaret.

 

 

For å lære mer hvordan Natural Grown produktene virker kan du se den fulle videoen på 36 minutter, eller lese denne artikkelen.

 

AKTIVE INGREDIENSER

 

GTF - KROM
Er en essensielt spormineral som er nødvendig for den normale funksjon av protein, fett og karbohydratstoffskifte, så vel som en balanserende virkningen på insulin. Det er anslått at bare 3% av krom fra mat taes opp i kroppen, og derfor er et tilskudd ofte anbefalt.

 

VITAMIN E
Beskytter cellene mot oksidativt stress fra frie radikaler. Stor antioksidant som forhindrer celleskade.

 

SELEN
Er et viktig spor mineral, og kroppen trenger bare små mengder for å fungere skikkelig. Det fungerer som en antioksidant, spesielt når den er kombinert med vitamin E. Antioksidanter som selen hjelper i kampen mot skadelige partikler i kroppen kjent som "skadelige" frie radikaler. Det er viktig for god helse hos alle mennesker.

 

VITAMIN C
Bidrar til psykisk velvære ved å støtte syntesen av nevrotransmittere som dopamin og noradrenalin. Spiller en viktig rolle i produksjon av energi og metabolismen av karbohydrater, fett og proteiner. Den støtter også nedbryting av usunne former for kolesterol. Vitamin C er en kofaktor i syntesen av kollagen og bindevev, og spiller en viktig rolle ved sårheling, muskel/skjelett og hudens helse.

 

SINK
Fungerer som en potent antioksidant samt deltar i alle viktige biokjemiske mekanismer og spiller flere roller i opprettholdelsen av genetisk materiale, herunder transkripsjon av DNA, oversettelse av RNA, og er viktig i  celledelingsprosessen.

 

ANBEFALES FOR 

Alle aldre. Egnet for vegetarianere.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE

1 kapsel daglig, med eller uten mat. En boks med 60 kapsler er beregnet for 2 mnd. Dosen kan økes ved behov. 

Hvis du dobler dosen holder boksen til 1 måneders bruk.

 
NÆRINGSINNHOL PER KAPSEL

FRI FOR

Hjelpestoffer, hvete, soya, melkeprodukter, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, sukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.


FORSIKTIGHETS REGLER


Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du ta kontakt med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.


Alle Food State råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer.
Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, RAW food, Sukkerfri, Allergifritt, Glutenfritt, Kapsler, Kosttilskudd
Ingredienser Vitamin C innlemmet i sitrusmasse; vitamin E kombinert i gul ert; Mineralforbedret gjær* som gir sink, GTF-krom og selen Kapsler; vegetabilsk cellulose. *Inneholder ingen levende gjær (inaktiv).
Produsert i land Storbritannia
Best før dato 28. feb. 2025