Sprudlende sunn - Linn Stokstadkr 349,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Fantastisk pen bok! Elsker at det er en lett måte å lære på samtidig som den har helt fantastiske oppskrifter! Stor fan <3 – Tina

Endelig en kokebok med sunne oppskrifter, OG som faktisk barna liker og synes er spennende! – Helen Aaberg-Fjell

Detaljer

Gjør små endringer som får stor betydning, og få en sprudlende glad kropp du også!

Hva du velger å spise har mer å si enn du tror, og påvirker i stor grad hvordan du takler hverdagen. I maten vår ligger nøkkelen til både energi og overskudd.

I denne boken får du vite hva du skal spise for å lage fest i kroppen, slik at du møter dagene mer opplagt og sprudlende. La fargene ta plass på tallerkenen din, og lær hvordan du bygger et kosthold ut fra hva kroppen din ønsker. Små grep og smarte valg er det som skal til. En god tarmhelse og et riktig kosthold gir grunnlaget for en frisk kropp og en hverdag med overskudd og glede.

Linn Stokstad, kjent som «Sprudlende sunn», er ernæringsrådgiver og arbeider med mennesker som ønsker å endre livsstil. Hun er spesielt opptatt av å inspirere til å spise mer fargerik mat, slik at kroppen har det best mulig. Som mamma til to gutter har Linn også massevis av tips og triks for å trylle maten sunnere, slik at også de minste i familien får i seg mer næring.

 

ISBN

9788293428558

FORFATTER

Linn Stokstad

INNBINDING

Innbundet

SIDER

240

Tilleggsinformasjon

Produsert i land Norge