Lever og galle støtte - 4 måneder kur - Spar 20%kr 2 776,10

Pris som konfigurert: kr 2 414,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Pakken er ment for 4 måneders kur
kr 2 776,10

Pris som konfigurert: kr 2 414,00

kr 2 776,10

Pris som konfigurert: kr 2 414,00

Alternativer

  • (Utsolgt) 

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 2 414,00

Detaljer

 

Pakken inneholder:
2x Probioform
2x Mariatistel pulver
4x Gurkemeie urteformel
1x Løvetannblad pulver
1x Løvetannrot pulver

Ønsker du å lese mer om hvert av produktene i pakken kan du klikke på hvert av produktene under (relaterte produkter).

 

 

Probioform - Markedets kraftigste probiotika - 2 Liter!

Probioform - Probiotisk drikk/tilskudd med effektive mikroorganismer


Probioform er et kosttilskudd for å bygge opp tarmfloraen igjen. Den inneholder en unik blanding av mikroorganisker som melkesyrebakterier, urbakterier og sunn gjærssopp. Den inneholder også B vitaminer, Q10, vitamin K, Lykopen, Vitamin A, essensielle aminosyrer, enzymer og antioksidanter.Probioform balanserer og minsker mengden med uheldige tarmbakterier, og er veldig effektiv ved behandling av kandida. Bak produktet ligger mange års forskning av Dr. Higa fra Japan. Probioform er produsert i Dr. Higas laboratorier, og er av svært god kvalitet. Har ett årsholdbarhetstid og kan stå  i romtempratur også etter åpning.

 

Probioform er et flytende aktivt bredspektret probiotikum med tre hovedkomponenter: Melkesyrebakterier, villgjær og enzymer som raskt bygger opp den naturlige tarmfloraen. 

 

Her kan du lese mer om Probioform

 

Mariatistel pulver - Milk Thistle Seed Powder - Økologisk - 250 g

Ifølge flere studier støtter Mariatistel leverfunksjonen. Gaia Herbs konsentrerer sin Certified Organic Mariatistel ekstrakt ved lav temperatur og lavt trykk for å bevare den viktigste fytokjemikalien i denne planten, som er Silymarin. Denne bestanddelen fremmer sunn levercelle produksjon og et normalt kolesterol stoffskifte. Denne urten understøtter også fjerning av avfallsprodukter og avgiftning prosessen i leveren.

 

Den er en av de mest avgiftende og styrkende urter som er kjent. Det er en leverbeskyttende, blodrensende og galledrivende urt, så bruksområdet er lever/galle, for bedre leverfunksjon, bedrede kolesterolverdier, lettere fettfordøyelse og generell kroppsrens. Den renser altså kroppen for avfallsstoffer gjenom å lette og bedre leverens arbeid. Den virker både svette/urindrivende, magestyrkende og rensende.

 

Les mer om Mariatistel her

 

Gurkemeie Urteformel Ayurvediske urter fra Organic India

Gurkemeie har av helse-ekspertise blitt nevnt som vår tids viktigste helse og kosttilskudd. Vår Gurkemeie Formel er 100% økologisk. Den nærer og renser blodet og lymfesystemet, og styrker immunforsvaret. Gurkemeie Formel støtter også cellenes helse i leveren, i leddene, kroppens hulrom og fordøyelsessystemet. Vår gurkemeie anbefales ved disposisjon til ME, fibromyalgi og andre autoimmune former for inflammasjoner.

 

Støtter en sunn inflammatorisk respons (betennelsesdempende). Støtter immunforsvaret, muskler og leddfunksjon og hjerte/kar systemet. Inneholder i tillegg svart pepper ekstrakt som er et viktig hjelpemiddel når det kommer til opptak. Det har vist seg at curcumin isolert sett ikke tas godt opp i kroppen, og trenger derfor støtte av svart pepper.

 

Ingredienser
Økologisk gurkemeie (curcuma longa), Gurkemeie ekstrakg (95% curcuminoids), Økologisk ingefær(zingiber officinale)

 

Les mer om Gurkemeie Supreme her

 

Løvetann - Pulver - 250g (1 blad, 1 rot)

Løvetann er en urt rik på vitamin A, B, C og D, samt mineraler jern, kalium og sink. Kjent for å støtte lever & nyrefunksjon og sunn fordøyelse. I tillegg til å avgifte kroppen er hver del av løvetannplanten rik på antioksidanter, som forhindrer frie radikaler fra å skade celler og DNA, og bremser aldringsprosessen i cellene våre. Som et naturlig vanndrivende middel som deretter hjelper å senke blodtrykket.


Løvetann øker galleproduksjonen og reduserer betennelse for å hjelpe med problemer med galleblæren.

 

Tilleggsinformasjon

Produsert i land Norge