Ionisert Kolloidalt Sølvvann - 10 ppm - 200 ml med spraykorkkr 212,50

Utsolgt

Forventet innen 3 uker


  • Kjøp 3 for kr 193,75 hver og spar 9%
  • Kjøp 6 for kr 175,00 hver og spar 18%

Details:

Størrelse: 200 ml med spraykork
Ingredienser:

vann, ionisert kolloidalt sølv

Detaljer

Sølvvannet er renset vann tilført 10 ppm sølvioner og er klassifisert som vannrensemiddel.

 

Sølvvann er et spennende og allsidig produkt. Vi vil ikke legge føringer for hvordan du bruker ditt sølvvann, men vil nevne at ionisert kolloidalt sølvvann virker antiseptisk på overflater og brukes på en rekke sykehus verden over for sin evne til å uskadeliggjøre bakterier og virus på overflater. Dette uten å skade verten, immunforsvaret eller skape grobunn for mer resistente og agressive bakterier. Dette er godt dokumentert i studier. Sølvvann har derfor sin nytte og sitt bruk og kan også virke som vannrensemiddel.Du finner dem i størrelsene 200 ml med spraykork, og 500 ml og 1 liter med vanlig kork (se relaterte produkter under). Det er enkelt å finne spraykorker til de større enhetene om det er ønskelig også.Vårt sølvvann innehar 10 ppm (parts per million) og er profesjonelt produsert på korrekt vis med aller høyeste kvalitet.Produktet inneholder IKKE sølvsalter. 

 

Oppbevares mørkt og borte fra sollys, og utilgjengelig for barn.

 

 

Kolloidalt sølv tappes på plastflasker grunnet fordi dette bevarer produktet lengst. Flaskene er av kvalitetsplast med merke 2, dvs lekker ikke kjemikalier i vannet og tåler høyere temperaturer. Det brukes flaske av høykvalitets karbonplast for produktet. Dette er nøye utvalgt da glass stjeler ioner fra sølvvannet. Flasken skal oppbevares mørkt romtemperert (hold unna sollys).

 

NB! Vi selger ikke sølvvann for å kurere sykdom eller drepe bakterier, men som vannrensemiddel. Vi overlater til deg som kunde å evaluere sølvvann for eget bruk.

Tilleggsinformasjon

Merke Functional Fluids
Avansert filter Flytende
Ingredienser vann, ionisert kolloidalt sølv
Nettovekt 500 ml
Produsert i land Russland