Detaljer
Tradisjonell japansk soyasaus, tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Der får sausen «modne» i to år før tapping.
Ingredienser
Soyabønner*, kildevann, havsalt (10%). *=Fra godkjent økologisk landbruk
Lagres tørt
NÆRINGSINNHOLD
per 100 g | ||
Energi | 251 kJ/60 kcal | |
---|---|---|
Fett | 0,1 g | |
- hvorav mettede fettsyrer | 0,01 g | |
Karbohydrater | 5,6 g | |
- hvorav sukkerarter | 1,7 g | |
Kostfiber | 0,8 g | |
Protein | 10,5 g | |
Salt | 14,0 g |
Tilleggsinformasjon
Merke | Helios |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, Sukkerfri, Glutenfritt, Flytende |
Ingredienser | Soyabønner*, kildevann, havsalt (10%). *=Fra godkjent økologisk landbruk |
Produsert i land | Norge |
Best før dato | 23. jul. 2026 |