Detaljer
Tradisjonell japansk soyasaus, tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Der får sausen «modne» i to år før tapping.
Ingredienser
Soyabønner*, kildevann, havsalt (10%). *=Fra godkjent økologisk landbruk
Lagres tørt
NÆRINGSINNHOLD
| per 100 g | ||
| Energi | 251 kJ/60 kcal | |
|---|---|---|
| Fett | 0,1 g | |
| - hvorav mettede fettsyrer | 0,01 g | |
| Karbohydrater | 5,6 g | |
| - hvorav sukkerarter | 1,7 g | |
| Kostfiber | 0,8 g | |
| Protein | 10,5 g | |
| Salt | 14,0 g |
Tilleggsinformasjon
| Merke | Helios |
|---|---|
| Avansert filter | Økologisk, Vegan, Sukkerfri, Glutenfritt, Flytende |
| Ingredienser | Soyabønner*, kildevann, havsalt (10%). *=Fra godkjent økologisk landbruk |
| Produsert i land | Norge |







