Wild Nutrition - Pregnancy - 90 kapslerkr 478,40

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


Details:

Inneholder næringsstoffer som er spesielt utvalgt av en ekspert på kosttilskudd ved fertilitet og graviditet, ernæringsterapaut Henrietta Norton.
100% naturlige næringsstoffer fra mat. Ingen kunstige tilsetningsstoffer eller kjemikalier.
Inneholder Food Grown Folat i naturlig form, som fremmer fosterets nerve og hjerne utvikling.


Et unikt kompleks av Food-Grown® vitaminer og mineraler formulert spesifikt for gravide og ammende kvinner. Gir den nødvendige 400ug dosen av folsyre som naturlig Food-Grown® folat som bidrar til sunn vekst fosteret, og reduksjon av tretthet og utmattelse. Synergetiske næringsstoffer, inkludert vitamin D, jern og vitamin B12 for å styrker energinivået, immunforsvaret og endringer i stadier av fosterutviklingen (celledeling, DNA-syntese, babyens beinbygning) under svangerskapet, så vel som å støtte din helse som gravid.


ANBEFALES FOR

Gravide kvinner, under hele graviditeten og under amming.

ANBEFALT DAGLIG DOSE

2-3 kapsler daglig, med eller uten mat.
Ingredienser:

Vitamin C fra sitrusfruktkjøtt; Vitamin og mineral forsterket gjær gir VitaminK, Thiamin, Riboflavin, Vitamin B6, folsyre, vitamin B12, vitamin D3,niacin, GTF krom, selen, Biotin, kolin, inositol, molybden, jod, Bor, jern, mangan , Pantotensyre og Pro-Natured koenzym Q10; Vitamin E fra grønne erter, Lactobacillus bulgaricus gir sink, kobber, kalsium, Magnesium fra renset sjøvann, Betakaroten fra Gulerotkonsentrat; Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).

  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

 Dette produktet er del av Food-Grown® serien til Wild Nutrition. Næringssoffer som er Food-Grown® har gått gjennom en prosess som gjør at næringsopptaket er mye høyere enn syntetiske vitaminer og mineraler. Her kan du lese mer om Food-Grown®. Her kan du lese mer om Wild Nutrition sin historie.

 

Et unikt kompleks av Food-Grown® vitaminer og mineraler formulert spesifikt for gravide og ammende kvinner. Gir den nødvendige 400ug dosen av folsyre som naturlig Food-Grown® folat som bidrar til sunn vekst fosteret, og reduksjon av tretthet og utmattelse. Synergetiske næringsstoffer, inkludert vitamin D, jern og vitamin B12 for å styrker energinivået, immunforsvaret og endringer i stadier av fosterutviklingen (celledeling, DNA-syntese, babyens beinbygning) under svangerskapet, så vel som å støtte din helse som gravid.

 

Wild Nutrition Food-Grown® Pregnancy er et omfattende kompleks av Food-Grown® næringsstoffer og Whole Food konsentrater fagmessig formulert for å støtte dine ernæringsmessige behov under svangerskapet. Vår skreddersydde formel inkluderer; Sink som bidrar til normal celledeling og DNA-syntese; Vitamin B3 for reduksjon av tretthet og utmattelse; Krom, hvilket bidrar til normal metabolisme av fett, karbohydrater og proteiner, og opprettholdelse av normalt blodsukkernivå. Vitamin B12, jern, magnesium, selen og vitamin D bidrar til sunn celledeling, gir beskyttelse mot celleskader og støtter immun helse. Food-Grown® Graviditet og svangerskap omfatter den anbefalte dosen på 400 ug av Folsyre (som gir naturlig forekommende Folat), noe som bidrar til mors vevsvekst under svangerskapet.

 

Næringsstoffer som er spesielt utvalgt av en ekspert på kosttilskudd ved fertilitet og graviditet, ernæringsterapaut Henrietta Norton.

100% naturlige næringsstoffer fra mat. Ingen kunstige tilsetningsstoffer eller kjemikalier.
Inneholder Food Grown Folat i naturlig form, som fremmer fosterets nerve og hjerne utvikling.

 

NØKKEL INGREDIENSER

CoEnzym Q10 / gir energi og antioksidantbeskyttelse for både mor og barn.

Folsyre 400ug / Som naturlig folat, den typen som finnes naturlig i mat. Syntetisk folsyre er et stoff som kroppen har problemer med å absorbere, fordi det krever omdannelse til folat. Ikke alle kvinner er i stand til denne omdannelsen.Det har vist seg at vår Food Grown Folat blir lettere absorbert og forblir lengere i kroppen enn syntetiske isolerte folsyre former.

Jod / Jod er nødvendig for sunn fostervekst, samtidig som det støtter mors skjoldbruskkjertel, og balanserer hormonene.

Kolin / et fosfolipid som fremmer utviklingen av fosterets hjerne.

 

 

 

INGREDIENSER

Vitamin C fra sitrusfruktkjøtt; Vitamin og mineral forsterket gjær gir VitaminK, Thiamin, Riboflavin, Vitamin B6, folsyre, vitamin B12, vitamin D3,niacin, GTF krom,  selen,  Biotin, kolin, inositol, molybden, jod, Bor, jern, mangan , Pantotensyre og Pro-Natured koenzym Q10; Vitamin E fra grønne erter, Lactobacillus bulgaricus gir sink, kobber, kalsium, Magnesium fra renset sjøvann,  Betakaroten fra Gulerotkonsentrat;  Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).

 

AKTIVE INGREDIENSER

 

SINK
Bidrar til celledeling og beskyttelse av celler mot oksidativt stress. Sink bidrar også til normal DNA-syntese.

 

VITAMIN B2, B3, B5 og BIOTIN
Disse viktige vitaminene kan redusere tretthet samt bidra til beskyttelse mot DNA skader ved stråling fra mobil og vitamin D syntese. Disse vitaminene er lett oppbrukt gjennom stress, alkohol og sigarettrøyk.

 

VITAMIN B12
Understøtter et velfungerende cellestoffskifte og reduserer tretthet og utmattelse. Det bidrar også til normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet, samt normal psykologisk funksjon. Vitamin B12 bidrar til normal homocystein metabolisme og hjelper til i dannelsen av de røde blodlegmene. Kroppens egen produksjon av vitamin B12 reduserer med alderen og kan bli påvirket av problemer med fordøyelsen og dårlig opptak i tarmen.

 

KOPPER
Bidrar til normal funksjon av nervesystemet,et energigivende cellestoffskifte, immunsystemet og bindevev. Dette viktige spormineralet bidrar også til normal hår pigmentering, normal jerntransport i kroppen, og bidrar til å beskytte av cellene mot oksidativt stress.

 

MAGNESIUM & VITAMIN D
Har en viktig rolle i prosessen med celledeling og bidrar til normal psykologisk funksjon og bidrar til avslappning av muskulaturen (krampeløsende).

 

BETAKAROTEN
Er Pro-vitamin A, og forstadiet til Vitamin A. Det bidrar til den normale funksjon av immunsystemet og jernmetabolismen. Kroppen omdanner bare den mengden av vitamin A som den trenger fra betakaroten,så det er det ingen bekymringer med toksisitet (giftighet) som vanligvis forbindes med syntetisk vitamin A (retinol).

 

KROM
Bidrarkkernivå.Inneholder biologisk aktivt krom som kan hjelpe med å regulere blodsukkernivået.

 

PRONATURED KOENZYM Q10
Er en svært biotilgjengelig kilde til koenzym Q10. Denne potente antioksidanten spiller en viktig rolle i cellenes energiproduksjon, immunsystem stimulering samt at den er veldig viktig for sunn funksjon av hjertet muskler. Ettersom vi blir voksne reduserer kroppen sin egenproduksjon av Q10. Mange medikamenter (f.eks Statiner) reduserer kroppens egen produksjon av koenzym Q10,og et tilskudd av dette viktige koenzymet er da å anbefale.

 

SELEN OG JOD
Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og normal skjoldbruskkjertelfunksjon.

 

VITAMIN B6 (pyridoksin)
Bidrar til normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet og immunforsvaret og normal psykologisk funksjon. Vitamin B6 bidrar også til homocystein metabolisme, dannelse av røde blodlegmer, normal proteinmetabolisme og glykogen og bidrar til regulering av hormonsystemet.

 

JERN
Bidrar til normal kognitiv funksjon, normale funksjon av immunsystemet og energigivende cellestoffskifte, som bidrar til å redusere av tretthet og utmattelse. Jern spiller også en rolle i celledelingsprosessen, normal dannelsen av røde blodlegemer, hemoglobin og oksygentransport i kroppen.

 

FOLSYRE
Naturlig Alfalfa konsentrat gir Folat, noe som bidrar til normal psykologisk funksjon, normal funksjon av immunsystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Folat spiller også en stor rolle i celledelingsprosessen, normal aminosyre syntese og homocystein metabolisme.

 

MANGAN, VITAMIN C, VITAMIN E
Disse næringsstoffene bidrar alle til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

 

INOSITOL
Har vært brukt for forbedring av glukosetoleranse og serotoninbalansen,, så vel som å støtte fettstoffskifte i leveren. Vitamin K bidrar til normal blodlevring og vedlikehold av normal beinbygning.

 

KOLIN
Bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon og fett stoffskifte.

 

VITAMIN K
Vitamin K bidrar til normal blodlevring og opprettholdelse av normale beinbygning.

 

TIAMIN (vitamin B1)
Bidrar til normalt energigivende cellestoffskifte, normal funksjon av nervesystemet og psykologisk funksjon. Denne viktige B-vitaminen bidrar også til normal funksjon av hjertet.

 

MOLYBDEN

Molybden er nødvendig for at sulfitter blir til det gunstige antiinflammatoriske (betennelsesdempende) stoffet sulfat (svovel) i kroppen. Vårt Food-Grown® Molybden har vist seg å være over 16 ganger bedre for kroppen enn en syntetisk form. Forskning har vist at molybden også kan være nødvendig for omsetning av jern i kroppen.

 

BOR

Opplagres i knokler. Vi ser ofte lave Bor verdier ved inflamatoriske lidelser. Bor bidrar til å aktivere vitamin D gjennom sin virkning i nyrene.

 

KALSIUM

Nødvendig for opprettholdelsen av sunne knokler, skjelett og tenner.Viktig for muskelfunksjon og et sunnt nervesystem. Under graviditeten overfører mor ca 30 g av sine egne kalsiumreserver til barnet. Den naturlige formen for kalsium som er i dette produktet stammer fra sjøgress som er ekstrahert fra kaldt vann og renset.

 

FRI FOR


Hjelpestoffer, hvete, soya, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, tilsatt sukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.


FORSIKTIGHETS REGLER


Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du ta kontakt med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.


Alle Food Grown råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer.
Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt.

 

 

ANBEFALES FOR

Gravide kvinner, under hele graviditeten og under amming.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE

To kapsler daglig. med eller uten mat.

 

 

NÆRINGSINNHOLD PR DAGLIG DOSE                                             

Vitamin D3 =  5 ug

Vitamin E = 5 mg

Vitamin C = 30 mg

Vitamin K = 25 ug

Vitamin B1 = 1,5 mg

Vitamin B2 = 1,5 mg

Niacin = 10 mg

Vitamin B6 = 2 mg

Folinsyre = 200 ug

Vitamin B12 =  2 ug

Biotin = 50 ug

Vitamin B5 = 5 mg

Kalsium = 200 mg

Jern = 6 mg

Magnesium = 100 mg

Sink = 5 mg

Kobber = 500 ug

Mangan = 1 mg

Selen = 50 ug

Krom = 30 ug

Molybden = 10 ug

Jod =  50 ug

Bor =  0,5 mg

Kolin = 5 mg

Inositol = 5 mg

Betakaroten = 1 mg

CoEnzym Q10 =  0,8 mg

Tilleggsinformasjon

Merke Wild Nutrition
Avansert filter Økologisk, Vegan, Glutenfritt, Kapsler, Kosttilskudd
Ingredienser Vitamin C fra sitrusfruktkjøtt; Vitamin og mineral forsterket gjær gir VitaminK, Thiamin, Riboflavin, Vitamin B6, folsyre, vitamin B12, vitamin D3,niacin, GTF krom, selen, Biotin, kolin, inositol, molybden, jod, Bor, jern, mangan , Pantotensyre og Pro-Natured koenzym Q10; Vitamin E fra grønne erter, Lactobacillus bulgaricus gir sink, kobber, kalsium, Magnesium fra renset sjøvann, Betakaroten fra Gulerotkonsentrat; Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).
Produsert i land Storbritannia