Blodsukker forsterket - Spar 15%kr 3 809,95

Pris som konfigurert: kr 3 313,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Inneholder:
3x GFT Krom
3x Magnesium
3x B Vitamin kompleks
3x Oil of life Premium
2x Kokosolje
Bonus: 1x ceylon kanel

Pakken er ment for 6 mnd bruk
kr 3 809,95

Pris som konfigurert: kr 3 313,00

kr 3 809,95

Pris som konfigurert: kr 3 313,00

Alternativer

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 3 313,00

Detaljer

For å forstå hvorfor pakken er satt sammen slik og hvordan den fungerer kan vi anbefale å se internettforedraget om blodsukker og diabetes her.

 

Natural Grown - GTF Krom med Antioksidanter - 60 kapsler

Vår Natural Grown GTF krom formel inneholder den høyeste biologisk aktive formen av krom som bidrar til å regulere blodsukkernivået. Krom har vist seg å bidra til normal blodsukker og energiomsetning og kan spille en støttende rolle i vektkontrollprogram. Studier har vist at vår GTF krom forbedret blodsukkerkontroll med 57% over en periode på 6 måneder.

 

Positiv effekt på ubalanse i blodsukkeret og fettomsettningen.
Forbedrer appetitt og vektkontroll.
Reduserer matinntak og sukkertrang.
Positiv effekt på insulinresistense og ubalanse i kolestrolnivåer, eller hvis det er diabetes i familien.
Undertrykker inflamasjon (betennelse) og autoimmunitet.

 

VIKTIGE INGREDIENSER

Sink / bidrar til et sunt protein, fett og karbohydrat stoffskifte og et normalt fungerende immunforsvar. Vår Food Grown sink tas opp og forblir i kroppen i 75% høyere grad enn andre syntetiske former for sink (sinksulfonat, sinkglukonat). 
Krom / Balanserer blodsukkeret. Studier viser at blodglukose reguleringen ble 57% bedre hos forsøkspersoner som tok vår Food Grown GTF krom.
Selen / Beskytter mot frie radikaler og styrker immunforsvaret.

 

Les mer om GTF krom med Antioksidanter

 

Natural Grown - Magnesium - 60 kapsler

Vår Natural Grown Magnesium er for hele familien, og gir 80 mg (to kapsler) magnesium som støtter energi og nervesystemet på dagtid. Magnesium brukes ofte som et "beroligende og avslappende" mineral på kvelden, eller før sengetid. Det er viktig for godt humør, beinbygning og tenner. For travle, aktive mennesker og støtter i vanskelige tider.

 

Vårt Natural Grown Magnesium er i en svært biotilgjengelig form som gjør mega-dosering unødvendig. Magnesium er helt nødvendig for et sunt nervesystem, god energiproduksjon og psykologisk funksjon, og er først og fremst kjent som "naturens eget beroligende middel'. Det er anslått at opptil 70% av vestlige kvinner mangler dette viktige nøkkel mineralet.

 

Minsker tretthet og hjelper ved håndtering av stress.
Forbedrer søvnkvaliteten og hjelper til med innsovning.
Nerveberoligende og reduserer angst og spenninger.
Muskelavslappende. Krampeløsende, også ved sportslig aktivitet. 
Kan hjelpe med leggkramper og "urolige" ben.
Nødvendig for beinbygningen og sunn tannhelse.

 

NØKKELEGENSKAPER

Magnesium inngår i over 300 prosesser i kroppen.

Natural Grown Magnesium er lettopptakelig fordi det er i naturlig form, forblir lengere i kroppen og høye doser er derfor ikke nødvendig.

Magnesiumreservene minskes av visse typer medikamenter, koffein, alkohol og stress.

Det er studier som viser at over 70% av vestlige kvinner har magnesiummangel.

 

Les mer om Magnesium her

 

Natural Grown - B Vitamin Kompleks pluss - 120 kapsler

B Kompleks er for hele familien. B vitaminer er nødvendig for energi, humør,for dannelsen av røde blodlegemer, bekjempe tretthet, regulere hormoner, regulerer homocysteinnivået ,støtter nervesystemet og mer. Vårt Natural Grown B kompleks gir dette viktig næringsstoffet i en overlegen biotilgjengelig og naturlig form.

 

Vårt Natural Grown B kompleks gir en svært absorberbare form av vitamin B6 for å støtte energi, humør,dannelse av røde blodlegemer, bekjempe tretthet, regulere hormoner, nervesystemet, sunn homocysteinbalanse og mer.

 

Gir økt energi og gjør at du føler deg uthvilt.
Stabiliserer nivået av kvinnelige hormoner.
Gir støtte til deg med premenstruelle spenninger.
Virker avgiftende på leveren og forbedrer homocysteinnivåer.
Forbedrer produksjonen av serotonin (lykkehormonet)
Psykologisk velvære (mat for nærvene)
Kan gi økt energi og motstand mot stress

  

Les mer om B kompleks her

 

Økologisk Virigin Kokosolje - 500 ml

Vår Virgin Kokosolje har alle næringsstoffer, enzymer, aroma og smak fra kokosnøtten intakt. Kokosolje kan hjelpe med å styrke immunforsvaret og opptaket av fettløselige vitaminer. Kokosolje har også anti-inflammatorisk effekt; betennelsesforebyggende og -dempende. Ferskhetsgraden av denne oljen vi selv importerer er svært god og en av de beste kokosoljene Altshop har testet ut til nå. Det anbefales sterkt å ta kokosolje sammen med vitamintilskudd, spesielt D-Vitamin D3 som nyttiggjøres best ved inntak sammen med oljer.


Vår kokosnøttolje (extra virgin) er rå og kaldpresset. Kokosnøttolje består av 90 prosent mettet fett. Dette er en høyere andel fett enn vi finner i f.eks smør (64 prosent) og fett fra storfe (40 prosent). Det som skiller kokosnøttolje fra andre typer mettet fett, er at det har en særlig positiv effekt på det gode HDL-kolesterolet.

 

Hvert sekund foregår det millioner av prosesser og reaksjoner i kroppen som er avhengige av fettsyrer; deling og fornying av cellene, tilførsel og lagring av energi i cellene, hormonsystem, hjernefunksjoner og nervesystemet, huden og synet. Fettsyrer har mange forskjellige funksjoner og er like viktige som proteiner og karbohydrater.

 

Kokosolje eller kokosfett er vegetabilsk olje som utvinnes av kopra, fruktkjøttet i kokosnøtten. Kokosolje er en viktig ingrediens i margarin, såpe, shampoo og ulike salver og kremer.Les mer om kokosolje her

 

Oil of life - Premium - 500ml

Endelig, etter flere års planlegging og forsøk har vi satt sammen og produsert den eneste økologisk certifiserte essensielle vegetabilske fettsyre som er tilsatt vegetabilsk DHA. Tilsatt i den mengde som oppfylder den eneste EFSA godkjente Health Claim under artikkel 13.1 i EU’s lovgivning.

 

Ved et daglig inntak av 250mg DHA, bidrar det til:

  • opprettholdelse av normal hjernefunksjon.
  • opprettholdelse av normalt syn.
  • den normale hjertefunksjon.

 

Oil of life Premium er en sammensatt formel basert på en blanding av tre forskjellige typer oljer og med det, tilbyr den et høyt innhold av omega 3 (kortkjedede og langkjedede omega 3 fettsyrer).

 

Premium Olje med tilsatt Life’s DHA fra alger er en rik vegetabilsk kilde til omega 3 (DHA/EPA). Life’s DHA er produsert, fra start til slutt, i et FDA- kontrollert anlegg for å sikre den høyeste kvalitet. Life’s DHA kommer fra ikke genmodifiserte kilder, og er den eneste DHA i øyeblikket, som brukes i amerikanske morsmelkerstatninger. Premium Olje inneholder en høy konsentrasjon av omega 3 i et vegetar produkt, som gir de samme store fordeler som krill og fiskeolje, men fra en enestående pålitelig vegetabilsk kilde.

 

Les mer om Premium oljen her

 

Ceylon kanel

Kanel er også med å regulere/stabilisere blodsukkernivåene og øker samtidig insulin nivåene i kroppen. Den imiterer den biologiske aktiviteten til insulin og øker forbrenning av glukose(sukkerstoff).Den forebygger at det lagres ekstra fett i kroppen og gjør at en gå ned i vekt og forhindrer også at sukker blir lagret som fett. I tillegg forsinker kanel overføring av mat fra magen til tarmene så man føler seg lengre mett.

Kanel bistår også i å hjelpe kroppen å bearbeide karbohydrater mer effektivt og som igjen kan bidra til vektnedgang. Studier viser at magefett er det som er mest følsomt for kanel.Studier viser at kanel også kan være en effektiv måte å redusere candida overvekst og få den under bedre kontroll. Det kan også påvirke slik at man får en sunn vektbalanse.

Tilleggsinformasjon

Produsert i land Norge