Flere visninger

Akamuti African Black Soap - 500 gkr 286,25

Utsolgt

Forventet innen 2 uker


  • Kjøp 2 for kr 277,50 hver og spar 4%
  • Kjøp 3 for kr 272,50 hver og spar 5%
  • Kjøp 4 for kr 266,25 hver og spar 7%
  • Kjøp 6 for kr 257,50 hver og spar 11%
  • Kjøp 10 for kr 243,75 hver og spar 15%

Details:

Vår Afrikanske sorte såpe har en veldig mild duft og et vidunderlig, kremete skum som etterlater huden din rehydrert og myk. Afrikansk sort såpe er en av de sunneste såpene for huden din på grunn av dens renhet og enkle ingredienser.
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Allergifritt Allergifritt
  • Parfymefri Parfymefri

Detaljer

Nydelig og Autentisk! Denne fantastiske såpen er håndlaget på tradisjonelt vis og fairtradet av kvinner i Ghana, Vestafrika. Den er laget med 48% rent, økologisk sheasmør og villhøstet kokosnøttolje. Luten som brukes under såpelagingen er laget av aske fra kakaobønner. Det er ingen kjemikalier, konserveringsmidler, fargestoffer eller parfymer tilsatt i oppskriften. Den sorte fargen i såpen kommer som et resultat av såpeprosessen den gjennomgår. Den er 100% fri for sort farge og kull.


Hvordan bruke din sorte såpe:

Vår Afrikanske sorte såpe har en veldig mild duft og et vidunderlig, kremete skum som etterlater huden din rehydrert og myk. Afrikansk sort såpe er en av de sunneste såpene for huden din på grunn av dens renhet og enkle ingredienser. Sort såpe er anbefalt for unge og gamle, og alle som har sart hud. Den etterlater huden myk og som ansiktssåpe sies den å hjelpe mot akne. Den har også et fantastisk rykte for å hydrere huden og hjelpe mot utslett, tørr- og eksemhud, og den fungerer også godt som en naturlig shampoo for optimal hodebunnshelse. Den passer for alle hudtyper.


Hvordan holde såpen god:

Afrikansk sort såpe absorberer vann svært fort, så ha den på en såpeskål. Denne såpen er mykere enn andre såper så det er veldig enkelt å skjære av en bit for å bruke som en shampoobar. Siden dette er et rent produkt kan det av og til forekomme noen harde partikler, så gni den i hendene istedet for å ta den rett på kroppen for å unngå å skrape deg opp. Det er mange forskjellige måter å bruke denne såpen på, så eksprimenter på egenhånd og send oss gjerne tips!

 

Det er ingen kjemikalier, konserveringsmidler, fargestimulatorer eller dufter tilsatt til denne oppskriften. Den mørke fargen på såpen er utviklet som følge av forsåpningsprosessen. Den er helt fri for svart farger og trekull. Den afrikanske svarte såpen som brukes i dette produktet er tradisjonelt håndlaget og ganske handlet med produsenter i Ghana, Vest-Afrika. Den er laget med 50% rent, organisk dyrket sheasmør og villdyrket palmeolje.

 

Etisk handel

Vår autentiske afrikanske svarte såpe kommer fra et kvinneprosjekt i Ghana, Vest-Afrika. De produserer miljøvennlige og sosialt ansvarlige afrikanske produkter, som organisk sheasmør. Det svarte såpeprosjektet gjør at tusenvis av ghanesiske kvinner får arbeid og kan kan levere på et internasjonalt marked med sine produkter. Støtte for slike prosjekter forenkler beskyttelse av trær, for eksempel; Shea Parklands i Western Savannah. Den bevarer også biologisk mangfold og de naturlige habitatene for flodhest som lever av Black Volta-elven.

 

Ingredienser:

Saponified Virgin Shea Butter (Butyrospermum parkii), Saponified Coconut Oil (Sodium cocoate), Saponified Wildcrafted Palm Oil (Elaeis Guineensis), Cocoa Butter (Theobroma cacao). Wildcrafted, fairly traded and sustainably harvested.

 

Passende for veganere

Tilleggsinformasjon

Merke Akamuti
Avansert filter Økologisk, Vegan, Allergifritt, Parfymefri, Flytende
Produsert i land Storbritannia