|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
Detaljer
Hvordan kan jeg spise plantebasert, og være trygg på at jeg får i meg nok næring? Hvilke tilskudd trenger jeg? Overlever jeg uten kjøtt og fisk? Kan barn leve på mat fra planteriket? Hva med gravide? Spørsmålene er mange når det kommer til å spise grønnere. Samtidig velger stadig flere å legge om kostholdet, enten fordi de vil ha bedre helse, eller fordi de er opptatt av dyrevelferd, klima, eller jordas bærekraft.
Tanja Kalchenko er overlege og Nina C. Johansen har mastergrad i samfunnsernæring. Gjennom sitt mangeårige engasjement i HePla (helsepersonell for plantebasert kosthold) har de i tillegg til sin fagutdannelse, tilegnet seg god kompetanse og kunnskap om plantebaserte kosthold, både teoretisk og praktisk.
I denne boken gir de deg alle svarene på hvordan du setter sammen et fullverdig plantebasert kosthold. De avliver myter og gir deg all kunnskapen du trenger. Hva skal du spise? Mari Hult står bak vegetarbloggen.no og har gitt ut de veganske kokebøkene Sykt godt og Sykt enkelt. I denne boken byr hun på lekre og enkle oppskrifter, som garantert vil inspirere deg til et grønnere liv!
Innhold:
DEL 1: Hvorfor anbefaler vi et plantebasert kosthold
DEL 2: Hvorfor kutte ned på kjøtt, fisk og meieriprodukter
DEL 3: Hvordan sette sammen et sunt, plantebasert kosthold
DEL 4: Slik gjør du det i praksis
Ofte stilte spørsmål
240 sider
181 referanser
33 oppskrifter (med næringsinnhold)
ISBN: 9788293428374
Tilleggsinformasjon
Produsert i land | Norge |
---|
Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle
|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|