Oralmat Rugspiredråper - 25 mlkr 448,50

Utsolgt

Forventet innen 1 uke


  • Kjøp 3 for kr 425,50 hver og spar 6%

Details:

25 ml
  • Biodynamisk Biodynamisk

Detaljer

Oralmat rugspiredråper


Dette er et naturterapeutisk fenomen, som i snart 20 år har vært tilgjenglig på det internasjonale marked. Rugspiredråpene presenteres nå for norske forbrukere på nettet. Oralmat Blå er et patentert uttrekk fra rugspirer som høstes når de er på sitt mest næringsrike.

Oralmat Blå er fremstilt av rugspirer som dyrkes biodynamisk, en kultivasjonsmetode som ble utviklet av dr. Rudolf Steiner allerede i 1924. Metoden går ut på å så og høste etter månefasene, og å gjødsle med fermenterte stoffer fra oppmalt dyrehorn (gevir) rike på vitaminer, mineraler og sporstoffer som gir optimal næring til jordsmonnet og særdeles gunstige vekstvilkår.

Det er ingen hemmelighet at rug inneholder stoffer som har vist seg å kunne styrke og oppgradere immunforsvaret hos mennesker og dyr. Rugspiredråpene har vist seg å kunne bidra til å forsterke immunforsvaret til å gjøre det det ble skapt for, nemlig å holde skadelige mikroorganismer ute av kroppen.

Oralmat Blå er et kraftig adaptogen som har vist seg å kunne stimulere og oppgradere immunforsvaret til å tilegne seg det cellene trenger for å skille egne celler fra bakterieceller og utrydde mikroorganismene. Med dette tilskuddet kan du styrke ditt immunforsvar.Anbefalt bruk:
Ungdom/ voksne: 3 dråper 3 ganger daglig mellom måltider og en gang før leggetid.

Barn: 1 - 3 dråper 1 - 3 ganger daglig mellom måltider.

Drypp direkte fra flasken under tungen og la dråpene ligge der i 3 minutter før de svelges/spyttes ut.

Tilleggsinformasjon

Merke Oralmat
Avansert filter Biodynamisk, Flytende
Nettovekt 25 ml
Produsert i land Norge