Oil of life - Mann - 500mlkr 364,55

Utsolgt

Forventet innen 3 uker


Details:

Mengde: 500ml
Anbefalt dosering: 2 spiseskjeer om dagen (1 måneds bruk)
Holdbaret: 12 måneder fra produksjonsdato
Ingredienser:

Kjempenattlysolje, linfrøolje og gresskarkjerneolje.

  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Detaljer

Oil of Life Mann, er basert på vår Standardolje, som er en blanding av linfrø- og kjempenattlysolje. Disse to oljene har en perfekt blanding av omega 3-6-9, og GLA/ gammalenolinsyre, for å lage den optimale sammensetningen av fettsyrer. I tillegg er denne oljen tilsatt Gresskarkjerneolje som har vist seg å redusere prostatakjertelens størrelse.

 

Omega 3-6-9 iforholdet ca 2,5:1:1

 

Gresskarkjerneolje (cucurbita pepo styrica)

Gresskarkjerneolje er første gang beskrevet i år !543. I 1773 blir oljen ved et direktiv forbeholdt apotekerne i Østerrike til bruk for salver, kremer og andre apotekprodukter.

 

Den oljen som DinSundhed bruker er fra gresskar som stammer spesiellt fra, og dyrkes i den sydøstlige regionen Styrica i Østerrike. De dyrkes også i den nordlige delen av Slovenia, i Ungarn og Canada. Denne typen gresskar ansees å være den høyeste oppnåelige kvalitet, og den med størst innhold av biologiske aktive plantestoffer. Det er feks et høyt innhold av vitamin A,B1, B2, B6, C, D, E og K, mineraler som kalsium, magnesium og sink. Den inneholder fytosteroler, også D7- steroler og steroliner. Ca 60% av oljen består av de umettede fettsyrene omega 3 og 6.

 

 

Tilleggsinformasjon

Merke Oil of Life
Avansert filter Økologisk, Vegan, Flytende, Kosttilskudd
Ingredienser Kjempenattlysolje, linfrøolje og gresskarkjerneolje.
Nettovekt 500ml
Produsert i land Danmark