• Naturlig Naturlig
  • Vegan Vegan
  • Sukkerfri Sukkerfri

Hyllebærekstrakt Flytende - Elderberry - 237 mlkr 230,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 218,50 hver og spar 5%
  • Kjøp 6 for kr 195,50 hver og spar 15%

Details:

100% naturlig ekstrakt fra hyllebær (uten tilsatt sukker)
En av de mest kjente urter i den vestlige verden
800 mg ren hyllebær (svart hyllebær) i hver teskje!
Ingredienser:

Hyllebær (Sambucus nigra) (frukt), Hyllbær blomster (Sambucus nigra), Rød bringebærblad (Rubus idaeus), Glyserin, renset (avionisert) vann, naturlig bringebærsmak, sitronsyre, cellulosegummi, tranebærjuicepulver.

Detaljer

Den legendariske bruken av svart hyllebær begynte i Europa allerede i middelalderen. Denne planten har blitt nevnt av Shakespeare selv og til og med i tekstene til Hippokrates. Svart hyllebær brukes også i dag og er absolutt en av de viktigste urter i den vestlige verden. Fordelene med svart hyllebær for immunsystemet er velkjente. Urten brukes vanligvis til sesongforebygging. Hyllebær er en naturlig kilde til bioflavonoider og antioksidanter fytonæringsstoffer som er kjent for sin evne til å forsterke kroppens naturlige forsvar. The Elderberry Extract av Swanson er vår moderne versjon av dette gamle urte -miraklet. Sirupen er 100% naturlig, laget av renset vann av høyeste kvalitet og 800 mg rent hyllebær pluss røde bringebærblader i hver teskje. Sirupen har en behagelig smak som gjør den lett å svelge, noe som garanterer å få raske og gode resultater.

 

Foreslått bruk: Som kosttilskudd, ta en teskje en til to ganger om dagen før måltider med vann eller juice. Sett i kjøleskap etter åpning.

 

SIKKERHETSREGLER: Ikke bruk dette produktet hvis du er gravid eller ammer. Rådfør deg med helsepersonell før bruk hvis du bruker reseptbelagte medisiner eller har en medisinsk tilstand. Avslutt bruken hvis du opplever ubehag i mage eller mage -tarm. Anbefales ikke for langvarig bruk. Ikke beregnet for bruk av barn.

Tilleggsinformasjon

Merke Swanson
Avansert filter Naturlig, Vegan, Sukkerfri
Ingredienser Hyllebær (Sambucus nigra) (frukt), Hyllbær blomster (Sambucus nigra), Rød bringebærblad (Rubus idaeus), Glyserin, renset (avionisert) vann, naturlig bringebærsmak, sitronsyre, cellulosegummi, tranebærjuicepulver.
Produsert i land USA