Hyllebærekstrakt Flytende - Elderberry - 237 mlkr 287,50

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 264,50 hver og spar 8%
  • Kjøp 6 for kr 253,00 hver og spar 12%

Details:

100% naturlig ekstrakt fra hyllebær (uten tilsatt sukker)
En av de mest kjente urter i den vestlige verden
800 mg ren hyllebær (svart hyllebær) i hver teskje!
Ingredienser:

Hyllebær (Sambucus nigra) (frukt), Hyllbær blomster (Sambucus nigra), Rød bringebærblad (Rubus idaeus), Glyserin, renset (avionisert) vann, naturlig bringebærsmak, sitronsyre, cellulosegummi, tranebærjuicepulver.

  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Den legendariske bruken av svart hyllebær begynte i Europa allerede i middelalderen. Denne planten har blitt nevnt av Shakespeare selv og til og med i tekstene til Hippokrates. Svart hyllebær brukes også i dag og kan absolutt være en av de viktigste urter i den vestlige verden. Sart hyllebær kan være fordelaktig for immunsystemet. Urten kan bidra til sesongforebygging. Hyllebær er en naturlig kilde til bioflavonoider og antioksidanter fytonæringsstoffer som kan bidra til å forsterke kroppens naturlige forsvar. The Elderberry Extract av Swanson er vår moderne versjon av dette gamle urte -miraklet. Sirupen er 100% naturlig, laget av renset vann av høyeste kvalitet og 800 mg rent hyllebær pluss røde bringebærblader i hver teskje. Sirupen har en behagelig smak som gjør den lett å svelge, noe som kan bidra til å få raske og gode resultater.

 

Foreslått bruk: Som kosttilskudd, ta en teskje en til to ganger om dagen før måltider med vann eller juice. Sett i kjøleskap etter åpning.

 

SIKKERHETSREGLER: Ikke bruk dette produktet hvis du er gravid eller ammer. Rådfør deg med helsepersonell før bruk hvis du bruker reseptbelagte medisiner eller har en medisinsk tilstand. Avslutt bruken hvis du opplever ubehag i mage eller mage -tarm. Anbefales ikke for langvarig bruk. Ikke beregnet for bruk av barn.

Tilleggsinformasjon

Merke Swanson
Avansert filter Vegan, Glutenfritt, Kapsler, Kosttilskudd
Ingredienser Hyllebær (Sambucus nigra) (frukt), Hyllbær blomster (Sambucus nigra), Rød bringebærblad (Rubus idaeus), Glyserin, renset (avionisert) vann, naturlig bringebærsmak, sitronsyre, cellulosegummi, tranebærjuicepulver.
Produsert i land USA
Best før dato 1. feb. 2025