Detaljer
Mak kimchi håndlaget i Stavanger Øst.
Mak betyr 'hverdags' på koreansk og dette er den klassiske koreanske kimchien med kinakål, daikon, gulrot og vårløk. På Eimalt lager de den sterk, men ikke kruttsterk.
INGREDIENSER
Beskrivelse | Kimchi med kinakål 390ml |
Energi | 115kj/27kal |
Fett | 0,4g |
Hvorav mettede fettsyrer | 0,1g |
Karbohydrater | 3,1g |
Hvorav sukkerarter | <0,5g |
Protein | 1,5g |
Salt | 0,9g |
OM EIMEALT
Kombucha, kimchi og sauerkraut erobrer kjøkkenbenker og spisesteder over hele verden, så også i Norge. Mat som bobler og gjærer er ikke bare trendy – det er supersunt.
Fermentering gir naturlig holdbarhet, moden smak, gjør grønnsakene lettere fordøyelige og næringsstoffene mer tilgjengelige.
Grønnsaksproduktene våre er upasteurisert og melkesyregjæres på naturlig vis uten startkultur. Det er godt for kroppen.
Vår visjonen er enkel: Maten skal smake godt og gjøre godt. I tråd med eldgamle konserveringstradisjoner lager vi naturlig mat med naturlige råvarer.
Eimealt er et gammelt uttrykk fra Stavangers utallige pølseboder. Bestilte du «ei me’ alt» fikk du gjerne ei godt grilla pølse med både lompe og brød, sennep og ketsjup, løk og rekesalat.
Vi elsker uttrykket mye mer enn matretten, og synes det passer perfekt for vår visjon om samspill og balanse mellom ernæring og smak. Eller sunt og godt, om du vil.
Tilleggsinformasjon
Merke | Eimealt |
---|---|
Avansert filter | Laktosefri, Sukkerfri, Glutenfritt |
Ingredienser | Økologisk Kinakål, gulrot, daikon, løk, ingefær, hvitløk, FISKESAUS, palmesukker, REKER, salt. |
Produsert i land | Norge |
Best før dato | 22. mai 2025 |