Earth Nutrition - Kaprylsyre - 60 kapslerkr 289,80

Utsolgt

Forventet innen få dager


Details:

Gir støtte i forbindelse med soppinfeksjon (candidasis) eller mikrobiellinfeksjon.
Gir støtte ved soppinfeksjon i vagina.
Gir støtte mot eller fremmer tilheling forbundet med matforgiftning (etter å ha spist ute, ved reiser i utlandet)
Kan brukes i kostholdsprogrammer for å forbedre fordøyelsen og velvære hos de med IBS.
Styrker mage/tarmslimhinnene i forbindelse med sopp/bakterie overvekst.


For hele familien, et unikt kompleks av urter, planter og "whole food" næringsstoffer, som beskytter den naturlige balansen i fordøyelsesmiljøet i tarmen, samt støtter naturlig toleranse og reparering av mage og tarmveggen. Fin å bruke hvis man har hatt et gjær og/eller sukkerrikt kosthold, eller som del av en rens eller et kostholdsprogram for å øke velvære i mage og tarm.

ANBEFALES TIL
Menn og kvinner i alle aldere. Egnet for vegetarianere.

ANBEFALT DAGLIG DOSE
To kapsler daglig, med eller uten mat. Kan økes ved behov.
Ingredienser:

Kaprylsyre fra kokosolje, CoEnzym Q10, Glutamin, Rødalm innerbarkekstrakt, Hvitløksekstrakt, Aloe vera ekstrakt, Ipe roxo, Kanel, Sitrongress, Grapefruktkjerneekstrakt, Peppermynte. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).

  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

For hele familien, et unikt kompleks av urter, planter og "whole food" næringsstoffer, som beskytter den naturlige balansen i fordøyelsesmiljøet i tarmen, samt støtter naturlig toleranse og reparering av mage og tarmveggen. Fin å bruke hvis man har hatt et gjær og/eller sukkerrikt kosthold, eller som del av en rens eller et kostholdsprogram for å øke velvære i mage og tarm.

 

Vår Caprylic Acid er en unik blanding av urter og "whole - food" næringsstoffer for sunn tarmfunksjon. Den inneholder elleve gunstige virkestoffer som er kjent for å bidra til å redusere og hemme veksten av skadelige bakterier og andre skadelige mikroorganismer i fordøyelsessystemet, bidrar til å forbedre dens funksjon, og redusere infeksjoner. Kaprylsyre er etablert som en av de mest nyttige naturlige behandlinger for overvekst av Candida albicans, mens også å ha anti-virus og anti-bakterielle egenskaper også. Denne omfattende formelen støtter også den naturlige reparasjon og toleranse av tarmslimhinnen som er assosiert med "lekk tarm".

 

Gir støtte i forbindelse med soppinfeksjon (candidasis) eller mikrobiellinfeksjon.
Gir støtte ved soppinfeksjon i vagina.
Gir støtte mot eller fremmer tilheling forbundet med matforgiftning (etter å ha spist ute, ved reiser i utlandet)
Kan brukes i kostholdsprogrammer for å forbedre fordøyelsen og velvære hos de med IBS.

Styrker mage/tarmslimhinnens tilheling ved sopp/bakterieovervekst.

 

NØKKELINGREDIENSER

Grapefrukt frø og hvitløk / Ditt personlige skjold, hjelper immunforsvaret. Har en kraftfull antimikrobiell effekt i en mild dose som er tilpasset mennesker med et følsomt mage/tarm system.
Kaprylsyre / Kommer fra kokosolje og hemmer overvekst av skadelig fungus (sopp). Den har en naturlig bakterie og soppdrepende effekt. Denne gode fettsyren lager en god balanse i de gode bakteriene i kroppen.
Rød alm / "Smører" og beskytter tarmslimhinnene.
CoEnzym Q10 / støtter tilhelig av mage/tarmslimhinnene som kan bli skadet av sopp og/eller bakterieovervekst.

 

 

 INGREDIENSER

Kaprylsyre fra kokosolje, CoEnzym Q10, Glutamin, Rødalm innerbarkekstrakt, Hvitløksekstrakt, Aloe vera ekstrakt, Ipe roxo, Kanel, Sitrongress, Grapefruktkjerneekstrakt, Peppermynte. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).

 

 

 AKTIVE INGREDIENSER

 

KAPRYLSYRE

Også kalt oktansyre, er en medium kjedet fettsyre som finnes naturlig i kokosolje, palmekjerneolje, smør, samt i menneskelig morsmelk. Inneholder anti-inflammatorisk (betennelsesdempende) og anti-bakterielle egenskaper. Den har betydelige anti-fungale (soppdrepende) egenskaper. Forskning viser at den "løser opp" gjærens cellevegger og trenger seg inn og dreper soppen. Det har vist seg å bidra til å opprettholde veksten av gunstige, "vennlige" bakterier (melkesyre) i mage-tarmkanalen.

 

COENZYM Q10

En meget biotilgjengelig kilde av Q10. Denne kraftfulle antioksidanten spiller en sentral rolle i cellenes energiproduksjon og immunforsvaret. Dette er områder som er nødvendige for å styrke  forbindelse med avgiftning og tilheling av mage og tarm.

 

GLUTAMIN

Styrker cellene i mage/tarmkanalen. Forskning viser at det minsker trangen til sukker og alkohol.

 

RØDALM

Er den pulveriserte, innerste barken på alme treet, som er meget beroligende for hele fordøyelsessystemet - svelg, mage og tykk og tynntarmen. Det hjelper disse viktige organene til å være avslappet og rolig. Beskytter og beroliger og "smører" tarmslimhinnene. Fremmer et sunnt mage/tarm system.

 

SITRON GRESS

Virker avslappende på musklene i mage og tarm i forbindelse med kramper og oppblåsthet. I tillegg inneholder sitron gress også anti-inflammatorisk og anti-bakterielle egenskaper.

 

GRAPEFRUKTKJERNE FRØ

En rik kilde til antimikrobielle forbindelser som støtter og øker velvære i fordøyelseskanalen. I høye doser noen følsomme individer merke at høye doser grapefruktkjerne frø forårsaker ubehag. Vår blanding inneholder en dose som fungerer i synergi sammen med de andre ingrediensene i Kaprylsyre Plus.

 

KANEL

Hjelper mage/tarmkanalem mot Candidasis og andre giftstoffer (tarmpatogener). Hjelper fordøyelsen, mot kvalme,tarmirritasjon og luft i magen. Øker effektiviteten til Insulin og demper "søtsug".

 

PEPPERMYNTE

Fremmer fordøyelse, motvirker luft i magen og beskytter tarmslimhinnene mot irritasjon. Virker mot bakterier, sopp og andre skadelige mikrober.

 

HVITLØK

Har antimikrobiell virkning og hjelper med  gjenoppbygningen av tarmen etter infeksjoner eller bruk av antibiotika. Senker "det dårlige" kolestrolet, er antioksiderende, effektiv mot luftveisinfeksjoner, er virusdrepende og har et høyt svovelinnhold, som fremmer leverfunksjonen.

 

 

FRI FOR

Hjelpestoffer, hvete, soya, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, tilsatt sukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.

 

ANBEFALES FOR

Menn og kvinner i alle aldre. Egnet for vegetarianere.
Må ikke anvendes av barn under 3 år.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE

To kapsler daglig, med eller uten mat. Dosen kan økes ved behov.NÆRINGSINNHOLD PR DAGLIG DOSE                       

Caprylsyre 500mg
CoEnzym Q10 0,4mg
Glutamin 40 mg
Elmebark 99,6mg
Hvidløg 59,6mg
Aleo Vera 49,8mg
Ipe roxo 49,8mg
Kanel 30,2mg
Citrongræs 20,4mg
Grapefrugt frø 20,4mg
Pebermynte 9,8mg

 

FORSIKTIGHETS REGLER

Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du ta kontakt med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.

 

Alle Food Grown råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer. Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Earth Nutrition
Avansert filter Økologisk, Vegan, Glutenfritt, Kapsler, Kosttilskudd
Ingredienser Kaprylsyre fra kokosolje, CoEnzym Q10, Glutamin, Rødalm innerbarkekstrakt, Hvitløksekstrakt, Aloe vera ekstrakt, Ipe roxo, Kanel, Sitrongress, Grapefruktkjerneekstrakt, Peppermynte. Vegetabilsk Cellulose (kapselskallet).
Produsert i land Storbritannia