1. Himalayasalt - 5 kg - Grovt (3-5 mm til saltkvern)

    kr 414,00 Fra kr 266,80
      Dette saltet er grovere enn fint salt. Saltkornene er 3 - 5 mm store og passer derfor ypperlig til bruk i saltkværn. Tips, bland selv annet krydder, tørkede urter og andre saltarter sammen med dette saltet. Kvaliteten og kilden er den samme som fint himalayasalt.   Himalayasalt er over 200 millioner år gammelt og inneholder urhavets opprinnelige sammensetning (alle jordens 84 mineraler og sporstoffer). Det er i tråd med våre cellers sammensetning av salt, vann, mineraler og sporstoffer. Saltet er dannet ved solens tørking av urhavet, og under dannelsen av Himalayafjellene ble saltlaget trykket ned under overflaten hvor det i dag ligger i cirka 500 meters dybde,... Les mer
  2. Natron - Sodium bicarbonate - 1000 g

    kr 233,45 Fra kr 198,95
    Natron, natriumhydrogenkarbonat eller natriumbikarbonat, NaHCO3 er et hvitt pulver(salttype) som brukes som hevemiddel ved baking, som syrenøytraliserende middel. Kommer i 1000 gram pose (fri for aluminium).   Premium kvalitet: Vårt naturlige natriumhydrogenkarbonat kommer fra Tyrkia, det kommer fra mineralet trona, det blir trukket ut til overflaten ved gruvedrift av løsningen, det er en sikker og miljøvennlig driftsmetode som deretter blir omgjort til brusaske og deretter til natriumbikarbonat. Altså IKKE Solvay-prosess som fleste masseproduserte natron er.   Her er 10 årsaker til at du kan bruke natron: 1. Natron er et saltkonsentrat med en pH på 8,6. Dette er mye mer... Les mer