Detaljer
Dette saltet er grovere enn fint salt. Saltkornene er 3 - 5 mm store og passer derfor ypperlig til bruk i saltkværn.
Tips, bland selv annet krydder, tørkede urter og andre saltarter sammen med dette saltet. Kvaliteten og kilden er den samme som fint himalayasalt.
Himalayasalt er over 200 millioner år gammelt og inneholder urhavets opprinnelige sammensetning (alle jordens 84 mineraler og sporstoffer). Det er i tråd med våre cellers sammensetning av salt, vann, mineraler og sporstoffer.
Saltet er dannet ved solens tørking av urhavet, og under dannelsen av Himalayafjellene ble saltlaget trykket ned under overflaten hvor det i dag ligger i cirka 500 meters dybde, godt beskyttet mot forurensinger og andre påvirkninger.
Himalayasalt inneholder også biofotoner - en enorm solenergi som fordampet havvannet i sin tid.
Bruk dette saltet til matlaging, bading og mye mer.
- Ta et syltetøyglass med lokk og hell oppi et glass rent vann av god kvalitet samt et par spiseskjeer med kvernsalt krystaller.
- La drikken trekke, og etter par timer har du sole - en saltvannsoppløsning på 26%. Oppløsningen blir aldri sterkere enn 26%. Når du bruker av den etterfyller du med rent vann, og etter et par timer har du igjen en konsentrasjon på 26%.
- Pass på å etterfylle saltkrystaller så det alltid ligger hele saltkrystaller igjen i bunnen av glasset.
Tips! Dette produkter lønner seg å kjøpe sammen med andre produkter for å minske frakten per enhet, eller kjøpe i større kvantum etter behov.
Tilleggsinformasjon
Merke | Himalayasalt |
---|---|
Avansert filter | Vegan, Baking |
Nettovekt | 5 kg |
Produsert i land | Norge |